Transparante gordijnen

33 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen, ook wel vitrage of voile genoemd, zijn gordijnen van een dunne, lichtdoorlatende stof. Met transparante gordijnen creëer je sfeer in een ruimte. Transparante gordijnen dempen het geluid, waardoor de akoestiek van de ruimte verbeterd. De transparante stof filtert het zonlicht, wat zorgt voor een zachte lichtinval.

Je kunt transparante gordijnen ook gebruiken om een beetje privacy in je huis te creëren. Overdag beperken ze de inkijk, zonder dat je het zicht naar buiten verliest.

Vitrage met gordijnen combineren

Transparante gordijnen zorgen voor een sfeervolle en zachte lichtinval en worden daarom vaak toegepast in de woonkamer of slaapkamer. Vaak worden transparante gordijnen gecombineerd met verduisterende gordijnen, wat de gordijnen een soort van dag en avond/nacht functie geeft.  

We hebben transparante gordijnen/vitrages in allerlei verschillende kleuren. Je kunt daardoor een kleur kiezen die goed past bij de kleur van de overgordijnen. Wil je toch liever een klassieke uitstraling, kies dan voor een witte of offwhite vitrage.

Collectie transparante gordijnen

We hebben een uitgebreide collectie vitrages en transparante gordijnen. Voor ieder wat wils! Wil je toch meer privacy, kijk dan ook eens naar onze in-betweens.

Eenvoudig kiezen, bestellen en je kunt heel snel thuis van je nieuwe gordijnen genieten!

WhatsApp
Bestelhulp