Klantenservice

Alle onderwerpen

Meest gezocht

 1. Hoe weet ik zeker dat ik de juiste maten heb?

  Doorloop de stappen en volg de instructies die zijn aangeven. Mocht je er echt niet uitkomen, stuur dan een e-mail naar service@123gordijn.nl of bel naar 085-0603330. Onze klantenservice kan je dan verder helpen.

  permalink
 2. Laten mijn gordijnen nog licht door?

  De meeste stoffen laten licht door, tenzij er is aangegeven dat ze lichtdicht zijn of een zware dimout zijn. Voor alle lichtdoorlatende gordijnstoffen geldt wel dat des te lichter de kleur des te meer licht er doorkomt, en hoe donkerder de kleur, des te meer een verduisterende werking. Een andere mogelijk is om de gordijnen lichtdicht te laten voeren. Naast ons standaard assortiment verduisterende gordijnen, kunnen wij met behulp van onze voering elk gordijn verduisterend maken. Door het gebruik van deze voering heb je de keuze uit ons volledige assortiment stoffen, kleuren en leuke designs! Tijdens het bestelproces kan je een keuze maken voor de gewenste voering bij je gordijn.

  permalink
 3. Waarom zou ik mijn gordijn laten voeren?

  Er bestaan verschillende redenen om je gordijn te voeren Je wilt bijvoorbeeld minder tocht in de ruimte of de kou weren, misschien is de achterzijde van het gordijn minder naar je smaak of wil je de duurzaamheid van je gordijnen verlengen met voering. Het kan allemaal, voering heeft verschillende functies voor gordijnen, voor praktische invulling of voor de mooi (decoratief), het is zeker de investering waard.

  Wist je dat je ook energiekosten bespaard bij het voeren van gordijnen? Door een extra laag toe te voegen, wordt er minder tocht en kou doorgelaten, waardoor je dus ook minder hoeft te stoken. Zeker de moeite zeggen wij!!! En daarnaast bescherm je het gordijn tegen verkleuring van het zonlicht (voornamelijk bij katoen). Dus door je gordijn te laten voeren verleng je de levensduur van de gordijnen. Je kan ervoor kiezen de gordijnen te voeren met bijvoorbeeld een lichte kleur, een bijpassende kleur of een lichtdichte voering. Hier kan je meer informatie vinden over de verschillende gordijnstoffen.

  permalink
 4. Hoe meet ik mijn gordijnen?

  Voor een uitgebreide uitleg over het meten van je gordijnen, bekijk de meetinstructies gordijnen.

  Voor rolgordijnen en vouwgordijnen gelden andere meetinstructies. Bekijk de meetinstructies rolgordijnen of meetinstructies vouwgordijnen.

  permalink