Zonwerende rolgordijnen

Zonwerende rolgordijnen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

ZONWERENDE ROLGORDIJNEN

Wie houdt er niet van? En natuurlijk ben jij zelf al het zonnetje in huis. ’s Winters is het heerlijk om achter glas in de zon te zitten. Echter is het niet altijd gewenst. Zon in de beeldschermen of teveel zon de hele dag kan ervoor zorgen dat de ruimte te snel opwarmt en dat is minder fijn voor het binnenklimaat.

Zoek je zonwerende rolgordijnen? Bekijk dan eens een van onze zonwerende rolgordijnen. Wij hebben een aantal fijne zonwerende rolgordijnen in de collectie. Hiermee kun je de kamers in huis langer koel houden bespaar je op de airco. Lekker duurzaam en tevens fijn voor je portemonnee. 

ZONWEREND ROLGORDIJN WOONKAMER

Een zonwerend rolgordijn kan goed helpen om het huis te isoleren en de zon of het zonlicht te filteren. Voor de woonkamer is het wel zo prettig, wanneer het felle zonlicht enigszins gefilterd kan worden. Helemaal verduisteren is minder gezellig in de woonkamer. Aangezien je wel gewoon van daglicht wil genieten. De zon kun je filteren door te kiezen voor een lichtdoorlatend rolgordijn of een transparante variant. Met dit type kun je goed het zonlicht overdag regelen en zorgen dat je lekker kan werken achter de laptop of televisie kan kijken en toch de verbinding met buiten houdt. Dit type rolgordijn is ook goed te combineren met mooie overgordijnen. Door eerst een zonwerend rolgordijn op te hangen is de basis al gelegd. Door later voor een overgordijn of vitrage erbij te kiezen voeg je sfeer en extra isolerende lagen toe.

ZONWEREND ROLGORIJN VERDUISTEREND

Ga je voor zwaarder geschut. En wil je de zon totaal weren. Dan kies je beter voor verduisterende en/of zonwerende rolgordijnen. Deze hebben een plastic laagje aan de achterzijde, waardoor ze de zon 100% tegenhouden. Tegenwoordig zijn er zelfs gemetalliseerde zonwerende rolgordijnen, welke een metaal coating aan de achterzijde hebben om het zonlicht helemaal te weerkaatsen en zo de warmte en de zon nog langer buiten te houden. De zon kan niet door deze laag heen dringen. De ruimte binnen blijft bij gesloten rolgordijnen totaal donker en langer koel bij warme en op extreem zonnige dagen. Dit type zonwerend rolgordijn houdt duidelijk de allermeeste zon en warmte buiten.

Een zonwerend rolgordijn kan goed helpen om het huis te isoleren. Zo houd je met gesloten en verduisterende zonwerende rolgordijnen de warmte ’s zomerse lekker lang buiten. Super fijn voor bijvoorbeeld de baby- en kinderkamers. Slapen en doorslapen wordt een feestje. 

Voor extra zonwering is het buiten het automatische gordijnsysteem in onze bestelmodule mogelijk om de rolgordijnen verduisterend met speciale afsluit strips af te werken. Zo zijn ook de kieren rondom het rolgordijn afgesloten van zonlicht. Verzekerd koel en donker slapen. Mits gesloten gehouden overdag op de zinderend hete zomerdagen. Al onze zonwerende rolgordijnen zijn uitgebreid getest op kleurechtheid en gaan zodoende jarenlang mee.

ZONWERENDE ROLGORDIJNEN KOOP JE BIJ 123GORDIJN

Niet donker genoeg? Bekijk ook onze collectie lichtdichte rolgordijnen. Eenvoudig en snel de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Vergeet onze gratis rolgordijn stalen niet te bestellen. Dan weet je precies wat je koopt. Een mooi en luxe zonwerend rolgordijn bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

  • Supersnel op maat thuis geleverd
  • Zonwerende rolgordijnen op maat
  • Enorme collectie zonwerende rolgordijnen
  • Mooie reviews Kiyoh
WhatsApp
Bestelhulp