Keuken gordijnen

Keuken gordijnen

279 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

279 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De keuken! Het bruisende hart van ons huis. Daarom mogen de juiste gordijnen keuken nooit ontbreken voor het gemak en de sfeer.

GORDIJNEN IN KEUKEN

Op zoek naar nieuwe gordijnen voor in de keuken? Dè online gordijnwinkel met de meeste en de allermooiste gordijnen voor in de keuken? Licht en sfeer in de keuken met een juiste balans  tussen je privacy en licht. In de keuken wil je jezelf culinair kunnen uitleven en kunnen kliederen. Spetters en vlekjes zijn snel gemaakt, maar onthoud dat je het ook weer snel wil kunnen schoonmaken. Omdat het in de keuken wat sneller viezig en vochtig kan worden is het wel handig om de juiste raamdecoratie te kiezen. Ook de plek van het ramen zijn belangrijk om mee te nemen in de keuze. Een raam tegen het aanrecht heeft andere gordijnen voor in de keuken nodig dan een gordijn bij de openslaande deuren achter de eettafel bijvoorbeeld.

Bekijk hier onze collectie gordijnen keuken

KEUKEN GORDIJNEN KANT EN KLAAR

Keukens worden telkens belangrijker, opener en een verlengde van de speel-, werk-, tuin- en woonkamer. Wie zit er niet graag in de leef of woonkeuken. Je kunt heerlijk uitbuiken, natafelen, borrelen, spelletjes spelen of nog een email schrijven voor je werk. Omdat de meeste keukens intensief gebruikt worden, mogen we best extra aandacht aan de keuken gordijnen besteden.

Gordijnen in de keuken: “de kers op je zelf gebakken taart”

KEUKEN GORDIJNEN MODELLEN

Wat zijn de beste of populairste soorten gordijnen voor de keuken? Voor in de keuken kun je voor veel verschillende soorten keuken gordijnen kiezen. Meestal wordt er in de keuken intensief geleefd, en wil je het graag snel en gemakkelijk schoon en fris houden. Extra lange XL-gordijnen met de zoom tot ver over de grond zijn minder gewenst in de keuken. Kunnen snel smoezelig worden en minder makkelijk schoon te houden. Vooral in een kleinere keuken kies je ook voor gemak. Lekker goed schoon te houden.

Daarom is een vouwgordijn of een rolgordijn voor de keuken een goed idee. Hiermee regel je eenvoudig de privacy en het licht.

TIPS GORDIJNEN KEUKEN

In de keuken wil je ook graag de veiligheid goed geregeld hebben. Wat denk je van een vlam in de pan of een dinerkaars. We raden aan om in de keuken indien mogelijk te kiezen voor een brandvertragend gordijn. Meer lezen over brandvertragende gordijnen en het hoe en waarom? Brandvertragende gordijnen

  • Geen oversized gordijnen keuken
  • Liever geen vocht opnemende stoffen
  • Rol- en vouwgordijnen makkelijke optie voor de keuken
  • Makkelijk schoon te maken
  • Brandvertragende keuken gordijnen

Kies voor eenvoudig, bijvoorbeeld een vouwgordijn of rolgordijn. 

vouwgordijnen keuken

GOEDE EN DUURZAME KWALITEIT GORDIJNEN KEUKEN NETTE PRIJS

Indien je nog twijfelt. Bestel dan altijd eerst gordijnstalen voor in de keuken.

Goede gordijnen voor iedere ruimten blijft een uitdaging. Vraag daarom altijd om hulp of advies, wanneer je iets wil weten. Daar zijn we voor en we snappen dat jij niet dagelijks nieuwe gordijnen koopt. Ook vooraf de gratis gordijnstalen bestellen, zodat je altijd weet of je de juiste kleur, stof en structuur koopt. Voorkom een teleurstelling, door deze stap over te slaan. De foto’s kunnen afwijken van de werkelijke staal.

Bron: VT Wonen en Mr Woon.

Ook al onze stoffen van onze keuken gordijnen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen voor de keuken zijn duurzaam gefabriceerd en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er is meer mogelijk qua raamdecoratie via onze klantenservice. Ook wanneer je een top-down, plissé keuken gordijn of een hor op maat zoekt. Onze klantenservice helpt jou graag. Vergeet nooit onze gratis stalenservice. Binnen 1-2 dagen al in de brievenbus.

BIJ 123GORDIJN.NL

Keuken gordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

  • Bestel gordijnen voor keuken op maat
  • Wordt ook het keuken gordijn gratis op maat gemaakt;
  • Levering direct uit voorraad magazijn
  • Oeko-tex gordijnen eetkamer

 

WhatsApp
Bestelhulp