Lichtdichte gordijnen

48 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

48 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lichtdichte gordijnen

Een lichtdicht gordijn wordt gemaakt van een lichtdichte stof of een gewone stof gevoerd met een lichtdichte voering. Doordat het gordijn totaal geen licht doorlaat, kun je het  ’s ochtends lekker donker houden, ideaal dus voor de slaapkamer en de uitslapers onder ons! Denk ook aan de mensen die nachtdiensten draaien en overdag moeten kunnen slapen.

Black-out stoffen

Een lichtdichte stof, ook wel black-out stof genoemd, is een stof die 100% verduisterend is. Vaak zijn deze stoffen voorzien van een speciale coating aan de achterkant van de stof, wat er voor zorgt dat er geen licht meer doorheen kan komen. Hierdoor is de achterkant van de stof meestal wit of grijs, aan de voorkant zit de normale stof.

Lichtdichte voering

Als je graag een andere stof wil of meer keuze wilt hebben, kun je er ook voor kiezen om je gordijn te voeren met een lichtdichte voeringstof. Zo kun je vrijwel iedere stof lichtdicht maken. De lichtdichte voering van 123gordijn bestaat uit 70% polyester en 30% katoen. Deze voering heeft een speciale coating, die al het licht tegen houdt. Zo kan je na een nachtdienst of ’s zomers lekker in het donker slapen.

WhatsApp
Bestelhulp