Rolgordijnen roze

Gratis proefstalen ✓ roze rolgordijnen op maat ✓ eenvoudig en snel ✓ 9+ reviews op Kiyoh

Rolgordijnen roze

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

ROZE ROLGORDIJNEN OP MAAT

Een roze rolgordijn voor de meiden of babykamer is misschien het eerst wat er in je opkomt bij de gedachte aan een roze rolgordijnen. Gek he, hoe de associatie in je brein werkt. Roze is natuurlijk helemaal niet meisjes, maar roze rolgordijnen kunnen enorm stoer zijn in de juiste nuance en goede styling. Kiezen voor roze rolgordijnen en dan met name de meer vergrijsde roze tinten. Deze zijn veel stoerder dan de zachte en pastel roze rolgordijnen. Kies voor een onvoorwaardelijk en lovely pink met een “roze rolgordijn” op maat. Kies voor een van onze roze rolgordijnen? Dan verzeker je jezelf van een mooie kwaliteit, welke met veel liefde en passie voor ambacht in ons eigen atelier in Nederland voor jou wordt gemaakt. De levertijden zijn vlot en zo kun je bijna altijd binnen 1-2 weken al genieten van de nieuwe rolgordijnen roze. ENJOY!

SOORTEN ROLGORDIJNEN ROZE

Zoek je een fijne en uitgesproken sfeer en karakter in de ruimte, dan is een roze rolgordijn misschien een goede keuze voor jou. Roze moet wel bij je passen. IS ROZE IETS VOOR JOU?

Bij 123Gordijn kan je kiezen voor verschillende tinten roze. Roze rolgordijnen variërend van zalmkleurige rolgordijnen en nude’s (oranjeroze) rolgordijnen tot fuchsia roze en lekker knalroze. Maar ook de zachte pastelletjes en oudroze rolgordijnen kunnen natuurlijk niet uitblijven in het assortiment. Bij het kiezen van de juiste kleur roze is ook het type rolgordijn belangrijk. Voor welke ruimte ben je op zoek naar een roze rolgordijn en waar moet het rolgordijn roze aan voldoen? Puur een sfeermaker, dan is het beter om een transparant of lichtdoorlatend roze rolgordijn te kiezen. Zo behoud je het licht van buiten, waardoor de ruimte een mooi open geheel wordt met gefilterd sfeerlicht. Overweeg altijd goed de plaatsing van je rolgordijnen. Wil je de roze rolgordijnen in de dag of op de dag?

De roze rolgordijnen op maat zijn de beste keuze. Ze passen altijd perfect en je hoeft er zelf niet mee aan de haal. Denk aan de kant en klaar roze rolgordijnen van grote ketens, als de IKEA rolgordijnen of bijvoorbeeld de standaard rolgordijnen in vaste maten van Leen Bakker e.d.. Bij afwijkende maten, is het advies van dit soort winkels om de rolgordijnen zelf met mesjes en scharen te gaan inkorten met alle risico’s van dien. Daar heb je precisiewerk en een enorm vaste hand voor nodig en dat is dus bij ons niet nodig. En je kan ook niets fout doen.

Tip: Kies de rvs ketting tegen een kleine meerprijs. Deze is net even meer stijlvol, dan de witte plastic variant. Wist je dat je met roze rolgordijnen nog eindeloos kan uitbreiden en het staat je vrij om hier nog allerlei mooie lagen raamdecoratie aan toe te voegen. Hoe meer lagen er gesloten kunnen worden, des te meer isolerend. Maar ook de sfeer en akoestiek worden verbeterd in de ruimte. Je kunt de roze rolgordijnen combineren met roze overgordijnen. Wat denk je van roze rolgordijnen in combinatie met een van onze gouden of metallic gordijnen en inbetweens?  

ROLGORDIJN ROZE VERDUISTEREND

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit een deel verduisterende rolgordijnen. Zo kun je voor iedere kleur een 100% verduisterende variant vinden in onze gordijnen webshop. Zo ook voor roze verduisterende rolgordijnen ben je hier aan het juiste adres. Zoek niet langer en creëer super snel en eenvoudig een donkere (slaap)kamer. Doordat rolgordijnen zo lekker praktisch in de bediening zijn heb je supersnel een heerlijke donkere kamer voor meer rust en goede slaap. Tevens hou je de warmte en de kou langer buiten en een meer constante temperatuur in huis. Voorwaarde is dat je de roze rolgordijnen gesloten houdt overdag en ’s nachts tijdens dit soort extreme dagen. Met roze verduisterende rolgordijnen, gecombineerd met speciale zijgeleiders, afdek strips ben je nog beter beschermd tegen het licht. Zij sluiten de laatste kieren, waar je nooit aan ontkomt ook mooi af. In feite sluiten de strips het rolgordijn compleet in.

ROLGORDIJNEN ROZE BESTEL JE BIJ 123GORDIJN

Roze kleurstalen van al onze roze rolgordijnen zijn online te bestellen en worden gratis bij je thuisbezorgd. Zo kun je thuis de kwaliteit, de roze rolgordijnen op kleur en transparantie bewonderen, alvorens je de rolgordijnen bestelling plaatst. Roze rolgordijnen kopen, dan mag je nog even naar de kortingscode vragen. Stuur ons een WhatsApp of mail.

  • Oeko-tex rolgordijnen
  • Kwaliteit rolgordijnen roze
  • Positieve Google en Kiyoh reviews
  • Snel op maat

 

WhatsApp
Bestelhulp