Rolgordijnen

Gratis proefstalen ✓ rolgordijnen op maat ✓ eenvoudig en snel ✓ 9+ reviews op Kiyoh

Rolgordijnen

73 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

73 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

KIES JE ROLGORDIJNEN

Ook voor wanneer je op zoek bent naar rolgordijnen ben je hier aan het juiste adres. Rolgordijnen op maat zijn ook super eenvoudig te bestellen met ons 123 stappen systeem. Het lijkt spannender dan het is. Er zijn jou al duizenden tevreden klanten voorgegaan. Wellicht wil je zien hoe de blogger Joyfromjoyce het bestellen van een rolgordijn op maat heeft ervaren? Wil je extra hulp of heb je een speciale vraag? Houdt altijd rekening met raamklinken en andere obstakels en lees altijd de meetinstructies bij het invoeren van de maten. Is het dan nog niet helemaal duidelijk laat het ons weten. Daar zijn we voor. We helpen je graag verder. Zo kan jij binnen 1-2 weken de nieuwe rolgordijnen op maat al in ontvangst nemen. Hé-le-maal op maat kant en klaar. Ophangen en jarenlang genieten maar!

ROLGORDIJNEN OP MAAT BESTELLEN

Een maatwerk rolgordijn bestel je super eenvoudig bij ons. In de speciaal ontworpen calculator kun je alle maten naar wens invullen. Eenvoudig maten rolgordijnen invullen en direct prijzen inzien. Voor bijvoorbeeld een extra breed rolgordijn 300 cm of een afwijkende grootte of extra brede rolgordijn afmeting kan je altijd even een bericht sturen naar onze klantenservice of druk op de groene WhatsApp knop rechtsonder in beeld. Bij 123Gordijn.nl kun je rolgordijnen eenvoudig op maat bestellen. Nooit meer na hoeven denken over de verschillende maten rolgordijnen. Je meet je raam op, vult de afmetingen in en hebt zo een maatwerk rolgordijn van 123Gordijn. Kortom je vult enkel de maten rolgordijn en type rolgordijnstof in en wij doen de rest. Een rolgordijn op maat bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

BREDE COLLECTIE ROLGORDIJNEN

Vertrouwde kwaliteit vind je ook in de collectie rolgordijnen terug. Rolgordijnen in eigen kikkerland geproduceerd. Altijd goed vorm en kleurvast. Voor elk interieur of ruimte een rolgordijn op maat. We hebben door de jaren een uitgebreide collectie rolgordijnen opgebouwd. Zo zijn alle kleuren vertegenwoordigd. Vraag wel altijd eerst een gratis rolgordijnstaal aan. Dan weet je zeker of het in jouw of jullie interieur past. Je mag er altijd meerdere aanvragen, dus maak hier dan ook zeker gebruik van.

Het is handig om te bepalen voor welke ruimte je een rolgordijn zoekt. Een rolgordijn in de slaapkamers dient aan andere eisen voldoen, dan een woonkamer rolgordijn. Wil je de kinderkamer of babykamer helemaal kunnen afsluiten voor het daglicht. Dan kies je eenvoudig voor lichtdichte rolgordijnen.  Voor de woonkamer adviseren wij te kijken naar een van onze lichtdoorlatende rolgordijnen of de transparante rolgordijnen. Het fijne van de rolgordijnen is, dat ze weinig ruimte in beslag nemen en je een mooie strakke afwerking van de raamdecoratie krijgt, maar toch heel goed met het licht en de privacy kunt spelen door het op en neer halen ervan. Ook voor werkkamers en kantoren zijn de rolgordijnen uitermate geschikt. Denk hierbij aan de brandvertragende rolgordijnen. Rolgordijnen van Trevira CS stoffen tot wel 300 cm breedte verkrijgbaar. We staan nooit stil en vullen regelmatig de collectie aan. Denk aan duurzame rolgordijnen, antibacteriële rolgordijnen, Pollergen® (anti hooikoorts) rolgordijnen en of schimmelwerende rolgordijnen voor vochtige ruimtes. Zit jouw ideale kleur,print of soort er niet tussen, laat het ons weten? Kortom er is altijd een rolgordijn voor jouw huis of project bij. 

KIES JE KLEUR OF DESSIN

Welke kleur rolgordijn past jou? Wil je alle kleuren bekijken of heb je al een specifieke kleur in gedachte? Selecteer dan de desbetreffende kleur in de filter kleurgroep. Warme interieurtypes houden van rode, bruine of beige rolgordijnen. Of ben je meer een koel kleurtype en houdt jij meer van de blauwe of grijze rolgordijnen. Misschien leuk om mee te nemen in jouw keuze voor onze rolgordijnen op maat, de rolgordijnen met print. Vergeet ook de glanzende en gouden rolgordijnen niet te bekijken.

WETEN WAT JE KOOPT

Al onze rolgordijnstoffen komen uit Europa. Alle nieuwe rolgordijnen zijn Oeko-tex Standard 100 gecertificeerd. We weten precies hoe en waar hoe ze gefabriceerd zijn. We werken al jaren met dezelfde fabrikanten en leveranciers van de rolgordijndoeken. Zodat we vaste stabiel kwaliteit en levering kunnen garanderen met de daarbij behorende garanties op rolgordijnen met productie of fabricage fouten van 2 jaar. Momenteel nemen wij enkel en alleen nog Oekotex gecertificeerde rolgordijnen op in de nieuwe collectie. Grondstoffen, licenties en certificaten zijn allemaal traceerbaar en eenvoudig en snel op te vragen bij onze klantenservice. De rolgordijnen worden al jaren door 1 en hetzelfde atelier ergens in Nederland gemaakt. , waardoor wij een constante kwaliteit kunnen garanderen. Bijkomend voordeel is dat we ook snel heen en weer kunnen om mee te kijken en zodoende kunnen we expliciet maatwerk leveren.

AFWERKING EN BEHOUD

Ons advies! Zeker ook voor onze rolgordijnen geldt ons advies, om deze niet op eigen houtje te gaan reinigen. Maar vraag altijd advies. Rolgordijnen als zonwering of finishing touch achter de inbetweens of overgordijnen doen het goed momenteel.

Door de enorme gordijn- en rolgordijn collectie kunnen we altijd een passend ontwerp raamdecoratie aanbieden. De reden dat we altijd terugkerende particuliere, als bedrijfsmatige  klanten mogen hebben. Daar zijn we trots en dankbaar voor!

ROLGORDIJNEN KOPEN DOE JE BIJ 123GORDIJN.NL

Dè webshop voor rolgordijnen op maat van Nederland. Hier koop je rolgordijnen tegen een goede prijs voor jaren. Optioneel naast de luxe rolgordijnsystemen, zijn de RVS kettingen en electrisch bedienbare rolgordijnen.

  • Gratis rolgordijn knipstalen
  • Rolgordijn 2 jaar garantie
  • 1-2 weken levertijd
  • Nederlands fabricaat 
  • Mooie reviews

 

 

WhatsApp
Bestelhulp