Zonwerende gordijnen

55 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

55 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zonwerende gordijnen

Wat komen we toch moeilijk in slaap met die warme zomeravonden. Benauwd, vochtig en klam. Drijfnat wakker worden, omdat het te warm is om door te slapen. Gek hè, Je kunt allerlei manieren bedenken om beter te slapen in de zomer, maar denk ook eens aan de raambekleding.


Goede zonwerende gordijnen helpen het daglicht en de hitte buiten te houden. Kies bij voorkeur een lichte voering bij je gordijn, welke het zonlicht weerkaatst. Gegarandeerd constante temperatuur in de slaapkamers. In de winter kan dit een besparing op je energierekening geven en dat is weer lekker duurzaam!


Bedenk dat ook onze kleintjes slaapproblemen kunnen hebben. Een zonwerend gordijn helpt de kinderkamer koel en donker te houden. Je kunt ook kiezen voor een kinderkamerstof in combinatie met een lichtdichte voering voor een zonwerend effect. Vertel een verhaaltje voor het slapen gaan. Kinderen worden hier rustig van en bovendien gezellig en leerzaam.


Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan zonwerende gordijnen. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Zonwerende gordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

WhatsApp
Bestelhulp