Zonwerende gordijnen

Herkenbaar? Die felle zon op de ramen, de warmte die hierdoor binnendringt. Gelukkig kan dit verminderd worden, door middel van zonwerende gordijnen. Check onze webshop voor de mooiste zonwerende gordijnen!
Zonwerende gordijnen

33 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

ZONWERENDE GORDIJNEN

Wat komen we toch moeilijk in slaap met die warme zomeravonden. Benauwd, vochtig en klam. Drijfnat wakker worden, omdat het te warm is om door te slapen. Gek hè? Je kunt allerlei manieren bedenken om beter te slapen in de zomer, maar denk eens aan gordijnen als zonwering en warmtewering. Zo kun je toch de sfeer behouden door mooie raambekleding te kiezen, en werkt het ook nog eens functioneel als zonwerende gordijnen. Om het nog makkelijker voor onze klanten te maken, ontvang je de zonwerende gordijnen op maat gemaakt, kant en klaar. Koop je zonwerend gordijn bij 123gordijn!

ENERGIEBESPARING?

Goede zonwerende gordijnen helpen het daglicht en de hitte (veel langer) buiten te houden. Kies bij voorkeur een lichte kleur of lichtdichte voering bij je gordijn, welke het zonlicht weerkaatst. Gegarandeerd constante temperatuur in de slaapkamers.  ‘s – Winters een besparing op de energierekening en in de zomer op de airco, dat is weer lekker duurzaam! Buiten het feit dat zonwerende gordijnen in de slaapkamers en uitkomst is, kan dit net zo goed op een studeer of werkkamer goed van pas komen. Tegenwoordig met al dat thuiswerken zullen veel mensen dit probleem ervaren. De zon die op het beeldscherm schijnt, waardoor je niet eens meer je zojuist getypte mail ziet. Hoe vervelend is dat! Dan kun je kiezen voor zonwerende gordijnen.

Wat je tegenwoordig ook veel ziet, is de combinatie van vitrage/ inbetweens en overgordijnen. In de lente, wanneer het nog niet bloedheet is kun je juist goed gebruik maken van de inbetweens. Deze filteren het daglicht, maar blokkeren niet direct al het licht wat van buitenaf komt. Hierbij kun je in de avonden de overgordijnen ook nog dichtdoen, zodat je niet in de kijk zit bij de buren. Met hartje zomer kun je er natuurlijk voor kiezen de overgordijnen overdag ook te sluiten, om de warmte van de zon geheel buiten te houden. En bijvoorbeeld in de avonden wanneer het afkoelt en je de ramen open hebt om door te luchten, kun je de inbetweens sluiten. Zo komt de koele lucht van buiten wel naar binnen, maar houd je de vliegen buiten. Dus ook deze combinatie, geeft een geweldig effect!

ZONWERENDE GORDIJNEN KINDERKAMER

Bedenk dat onze kleintjes net zo goed slaapproblemen kunnen hebben. Zonwerende gordijnen helpen de kinderkamer koel en donker te houden. Je kunt tevens kiezen voor een kinderkamerstof in combinatie met een lichtdichte voering voor een zonwerend effect. Vertel ze een verhaaltje voor het slapen gaan. Kinderen worden hier rustig van, en het is bovendien ook nog gezellig en leerzaam. Naast ons assortiment aan zonwerende gordijnen, neem even een kijkje bij ons assortiment zonwerende vouwgordijnen en onze zonwerende rolgordijnen.

 

In welke ruimtes kun je een zonwerend gordijn allemaal toepassen?

Een zonwerend gordijn kan erg handig zijn in verschillende ruimtes. Voor iedere ruimte heeft een zonwerend gordijn namelijk weer een andere reden. Denk hierbij aan zonwerende gordijnen slaapkamer. Dit is vooral in de zomers een must-have. In het weekend een keer een dagje uitslapen? Dan wil je niet vroeg in de ochtend al wakker worden van de felle zon.

Voor in de woonkamer zullen er weer andere redenen zijn waarom mensen kiezen voor een zonwerend gordijn. Tijdens het tv kijken is het natuurlijk super irritant als de zon continu op het scherm schijnt. Ook als je een leren bank hebt is het niet goed als daar de hele middag de zon op schijnt. Zonwerende gordijnen woonkamer zijn dus zeker in trek in de zomer.

 

ZONWERENDE GORDIJNEN BESTELLEN BIJ 123GORDIJN

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan zonwerende gordijnen op maat. Zit hier niks voor je tussen? Laat dan jouw gekozen gordijnstof zonwerend door ons maken door middel van een zonwerende voering voor gordijnen, oftewel een lichtdichte voering. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Zonwerende gordijnen kopen doe je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

  • Snelle levering
  • Breed assortiment aan stoffen
  • Kant en klaar, op maat gemaakt
WhatsApp
Bestelhulp