Zonwerende gordijnen

Herkenbaar? Die felle zon op de ramen, de warmte die hierdoor binnendringt. Gelukkig kan dit verminderd worden, door middel van zonwerende gordijnen. Check onze webshop voor de mooiste zonwerende gordijnen!
Zonwerende gordijnen

48 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

48 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

ZONWERENDE GORDIJNEN

Wat komen we toch moeilijk in slaap met die warme zomeravonden. Benauwd, vochtig en klam. Drijfnat wakker worden, omdat het te warm is om door te slapen. Gek hè? Je kunt allerlei manieren bedenken om beter te slapen in de zomer, maar denk eens aan gordijnen als zonwering en warmtewering. Zo kun je toch de sfeer behouden door mooie raambekleding te kiezen, en werkt het ook nog eens functioneel als zonwerende gordijnen. Om het nog makkelijker voor onze klanten te maken, ontvang je de zonwerende gordijnen op maat gemaakt, kant en klaar. Koop je zonwerend gordijn bij 123gordijn!


ENERGIEBESPARING?

Goede zonwerende gordijnen helpen het daglicht en de hitte (veel langer) buiten te houden. Kies bij voorkeur een lichte kleur of lichtdichte voering bij je gordijn, welke het zonlicht weerkaatst. Gegarandeerd constante temperatuur in de slaapkamers.  ‘s – Winters een besparing op de energierekening en in de zomer op de airco, dat is weer lekker duurzaam! Buiten het feit dat zonwerende gordijnen in de slaapkamers en uitkomst is, kan dit net zo goed op een studeer of werkkamer goed van pas komen. Tegenwoordig met al dat thuiswerken zullen veel mensen dit probleem ervaren. De zon die op het beeldscherm schijnt, waardoor je niet eens meer je zojuist getypte mail ziet. Hoe vervelend is dat! Dan kun je kiezen voor zonwerende gordijnen.


ZONWERENDE GORDIJNEN KINDERKAMER

Bedenk dat onze kleintjes net zo goed slaapproblemen kunnen hebben. Zonwerende gordijnen helpen de kinderkamer koel en donker te houden. Je kunt tevens kiezen voor een kinderkamerstof in combinatie met een lichtdichte voering voor een zonwerend effect. Vertel ze een verhaaltje voor het slapen gaan. Kinderen worden hier rustig van, en het is bovendien ook nog gezellig en leerzaam. Naast ons assortiment aan zonwerende gordijnen, neem even een kijkje bij ons assortiment zonwerende vouwgordijnen en onze zonwerende rolgordijnen.

 

ZONWERENDE GORDIJNEN BESTELLEN BIJ 123GORDIJN

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan zonwerende gordijnen. Laat dan je gordijnen zonwerend maken door ons. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Zonwerende gordijnen kopen doe je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

  • Snelle levering
  • Breed assortiment aan stoffen
  • Kant en klaar, op maat gemaakt
WhatsApp
Bestelhulp