Warmtewerende gordijnen

Ben jij het zat om in de zomer wakker te liggen van de warmte? Dat kun je voorkomen door warmtewerende gordijnen aan te schaffen! Bekijk dan ook ons assortiment warmtewerende gordijnen:
Warmtewerende gordijnen

28 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

28 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

EEN KOEL HUIS IN DE ZOMER?

Grote ramen zorgen voor veel en natuurlijke lichtinval, maar hebben als nadeel dat ze in de zomer veel warmte naar binnen laten. In veel moderne woningen, zeker als de ramen van het huis op de zonkant staan, brengt dat erg veel warmte in je huis. Om te voorkomen het onaangenaam warm wordt in huis, is het belangrijk voor de juiste raamdecoratie te kiezen, warmtewerende gordijnen dus. Er zijn verschillende soorten warmtewerende gordijnen, die helpen je huis veel langer koel te houden. Bijkomend voordeel is dat je de airco minder hoeft te gebruiken, wat weer energiekosten bespaard. 

WELKE GORDIJNEN HOUDEN WARMTE BUITEN?

Gordijnen kunnen helpen je huis te isoleren en de warmte op ’s zomerse dagen tegen te houden. Van een aantal van onze stoffen kunnen dan ook prachtige zon- en warmtewerende gordijnen gemaakt worden, waaronder bijvoorbeeld de Pux, Pulse en de Pack. Wil je graag warmtewerende gordijnen, maar wil je een andere stof dan de bovengenoemde stoffen? Dat is geen enkel probleem! Kies voor warmtwerende gordijnen met een lichte kleur of gordijnen met een lichtgekleurde voering aan de raamkant. Het lichtgekleurde oppervlak weerkaatst het felle zonlicht, waardoor het de warmte tegenhoudt.

THERMISCHE VOERING

Er bestaan verschillende redenen om je gordijn te voeren. Je gordijnen vallen vaak mooier en voering beschermd tegen verkleuring. Een extra laag stof helpt ook de ruimte te isoleren. Voor de beste isolatie kies je voor thermische voering. Thermische voering is een speciale voeringstof met aan de binnenzijde een isolerende fleece laag. De thermische voering van 123gordijn is bovendien wit van kleur, wat het felle zonlicht weerkaatst. Met thermisch gevoerde gordijnen is je huis zomers aangenaam koel en zit je ‘s winters lekker warmpjes bij.

OPTIMALE ISOLATIE

Nog meer isolatie nodig? Om voor nog meer isolatie te gaan, kun je ook verschillende soorten raambekleding met elkaar combineren. Bijvoorbeeld door eerst een vitrage/ in – between op te hangen, met daarbij een overgordijn. Deze 2 lagen zorgen er namelijk voor dat er een extra luchtlaag voor de ramen komt, waardoor de warmte nog beter tegengehouden wordt. Wel is het belangrijk om het gehele raam te bekleden, en geen tochtkieren over te houden. De mate van isolatie is afhankelijk van de dikte van de stof. Bij een dikkere stof, is de isolatie veel beter dan bij een dunnere stof. Hier kun je dus rekening mee houden voor jouw warmtewerende gordijnen. Bovendien zijn verduisterende warmtewerende gordijnen naast de lichtdichte- en gevoerde gordijnen het best isolerend

 

GORDIJNEN WARMTEWEREND BESTELLEN BIJ 123GORDIJN

Bespaar direct op jouw energiekosten en hou je hoofd “cool. Minder vaak de airco aan, maar toch de warmte goed buiten houden. Helemaal naar eigen smaak, met keuze uit een ruim assortiment met prachtige stoffen. Bij 123gordijn kun je heel eenvoudig en snel jouw warmtewerende gordijnen op maat laten maken, en kant en klaar bij jou thuis laten bezorgen. Kies nu voor je eigen portemonnee, en bestel je warmtewerende gordijnen bij 123gordijn! ;)

  • Snelle levering
  • Warmtewerende gordijnen op maat
  • De mooiste stoffen
  • 9,1 Kiyoh review
WhatsApp
Bestelhulp