Gordijnen paars

Op zoek naar paarse gordijnen? Bestel je veilig en snel op 123gordijn.nl!
Gordijnen paars

21 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paarse gordijnen

Paarse gordijnen, iets wat je wellicht niet dagelijks ziet. Paars is daarentegen wel een mooie verfrissende kleur, en al helemaal in het interieur. De kleur paars combineert de stabiliteit van de kleur blauw samen met de energie van de kleur rood. Paars staat namelijk voor royalty. Dit heeft alles te maken met macht, adel, luxe en ambitie. Ook wordt de kleur paars geassocieerd met wijsheid, waardigheid, onafhankelijkheid, creativiteit, mysterie en magie. Kortom, paars is een veel zeggende kleur.

Paarse velours gordijnen

Je hebt zoveel verschillende soorten paarse gordijnen, je kan het je zo gek niet bedenken. Een van de vele soorten paarse gordijnen zijn de paarse velours gordijnen. Wat een prachtige stof is die velours toch. Velours geeft het interieur een luxe, sfeervolle uitstraling. Laten wij nou net een heel breed assortiment aan velours gordijnen hebben. Natuurlijk dus ook paarse gordijnen. Denk dan aan onze Velvet Aubergine en de Lux FR Purple, een mooie donkere paarse velours. Of juist op zoek naar een wat lichtere paars? Dan hebben wij ook de Lux FR – Lila of Lux FR- Raspberry.

Het extra bijkomende voordeel van onze Lux FR stoffen, naast het feit dat ze natuurlijk prachtig zijn, is dat ze ook nog eens brandvertragend zijn. De FR in de naam zegt het natuurlijk al, Flame Retardant. 

Paarse gordijnen verduisterend

Naast de mooie luxe velours gordijnen heb je natuurlijk ook de meer efficiënte paarse gordijnen. Denk hierbij aan de paarse gordijnen verduisterend, welke je helpen de kamer donker te houden. Voor in de woonkamer zijn de verduisterende gordijnen goed geschikt. Deze gordijnen blokkeren een groot deel van het licht, vanaf wel 75%. Voor in een slaapkamer zijn verduisterende gordijnen ook een goede optie, omdat dus merendeels van het licht wel tegen gehouden wordt. Tenzij je de kamer geheel wilt afsluiten van het licht, dan kun je beter gaan voor lichtdichte gordijnen (black-out).

Lichtdichte paarse gordijnen

Altijd al paarse gordijnen op de slaapkamer willen hebben? Houdt er dan rekening mee dat ze de kamer wel donker moeten houden. Je wil natuurlijk geen slaap inleveren voor mooie paarse gordijnen op de slaapkamer. Waarom dan niet gewoon kiezen voor lichtdichte paarse gordijnen?

Heb je mooie paarse gordijnen gevonden voor de slaapkamer, maar zijn ze niet lichtdicht? Geen paniek! Dit kan geregeld worden. Je kunt jouw paarse gordijnen heel gemakkelijk lichtdicht laten voeren. Dan heb je jouw favoriete paarse gordijnen dus alsnog lichtdicht voor op de slaapkamer.

Isolerende paarse gordijnen

Wil je paarse gordijnen om de tocht en kou buiten te houden? Ook dat is bij ons mogelijk! Je kunt in het bestelproces namelijk kiezen voor een thermische voering of een molton voering in combinatie met bijpassende kleur voering.

Indien jij kiest voor paarse gordijnen met thermische voering dan kies jij voor een 2-laags syteem. En als je kiest voor paarse gordijnen met molton +bijpassende kleurvoering kies jij voor een 3-laags systeem. Kortom, een molton +bijpassende kleur voering isoleert nog net een beetje beter.

Ben jij nou benieuwd hoe dat pakket eruit komt te zien, hangt, voelt etc.? Stuur ons gerust een mailtje en vraag om kleurstalen in combinatie met deze voeringen.

Bijpassende paarse kussens

Hangen de paarse gordijnen al in huis, en mist jouw interieur toch nog dat laatste sfeertje? Kun je er niet op komen wat dan de finishing touch is? Laat je gedachte eens gaan over paarse kussens. Hoe gaaf is het dat je de gordijnen kunt matchen met bijpassende sierkussens. Of juist hele andere kleur kussens erbij? Ook dat is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken.

Op onze website nou een prachtige stof gezien, paars of een andere kleur, en zie jij hier geen kussen van? Stuur ons gerust een mailtje met daarin de vraag naar eventuele mogelijkheden. In overleg is er namelijk heel veel mogelijk bij ons.

 

Paarse gordijnen kant en klaar

Ben jij nou helemaal verkocht na het lezen van deze tekst? Dat kan ik me wel goed voorstellen natuurlijk. Kies voor kleur en sfeer in huis, en ga voor paarse gordijnen! Neem een kijkje in onze webshop, en zoek jouw favorieten uit.

Vergeet niet voor het bestellen van de paarse gordijnen de gratis proefstalen aan te vragen. Dan krijg je de door jou gekozen stof staaltjes gratis thuis gestuurd en kun je de stoffen bij het interieur houden. Zo kun je zelf al even controleren welke stof het beste bij jouw interieur past, en waar jij je het meest in thuis voelt.

WhatsApp
Bestelhulp