Lichtdoorlatende gordijnen

Dè webshop met de allermooiste lichtdoorlatende gordijnen, en ook nog eens met het grootste assortiment! Neem vooral even een kijkje!
Lichtdoorlatende gordijnen

298 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

298 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

LICHTDOORLATENDE GORDIJNEN

Lichtdoorlatende gordijnen, soms inbetweens genoemd, zijn gordijnen gemaakt van een lichtdoorlatende stof. Deze stof houdt een deel van het licht tegen, maar laat ook nog wat licht door. Als het buiten licht is dan is het binnen dus niet volledig donker. Lichte kleuren laten over het algemeen meer licht door dan donker gekleurde stoffen.

Last van nieuwsgierige buren? Lichtdoorlatende gordijnen zijn in het bijzonder geschikt voor ruimtes met veel inkijk, om zo meer privacy te creëren. Wanneer je het gordijn sluit behoud je gefilterd licht, maar kan er niet meer naar binnen gekeken worden. Zo heb je dus prachtige lichtdoorlatende gordijnen zonder inkijk!

GORDIJNEN LICHTDOORLATEND OF VERDUISTEREND?

Zoals de naam doet vermoeden; verduisterende gordijnen zijn gordijnen waarmee je een ruimte donker kan maken. Verduisterende gordijnen zijn echter niet volledig lichtdicht en laten net als lichtdoorlatende gordijnen nog wat licht door. Maar wat is dan precies het verschil?

Verduisterende gordijnen laten minder licht door dan een lichtdoorlatend gordijn, omdat ze gemaakt zijn van een speciale verduisterende stof. Deze stof, ook wel dim-out stof genoemd, is een stof die op een speciale manier geweven wordt met een zwarte tussenlaag. Deze zwarte tussenlaag zorgt ervoor dat de gordijnstof minder licht doorlaat.

LICHTDOORLATENDE GORDIJNEN VOEREN

Heb jij nou een prachtig lichtdoorlatend gordijn op onze website gevonden, maar ben je meer op zoek naar gordijnen niet lichtdoorlatend of minder lichtdoorlatend? Dat geeft niks, hier hebben wij een oplossing voor! Je kunt namelijk bij ons je lichtdoorlatende gordijnen voeren. Dit betekent dat je dus jouw prachtige uitgekozen stof kunt behouden, zonder dat het per se een lichtdoorlatend gordijn wordt. Je hebt hierbij kiezen tussen bijvoorbeeld een lichtdichte voering, of een bijpassende kleurvoering. Dit kan dus allemaal naar eigen wens!

COLLECTIE LICHTDOORLATENDE GORDIJNEN

We hebben een uitgebreide collectie lichtdoorlatende gordijnen. Voor ieder wat wils! Bestel dan ook jouw gordijnen bij 123gordijn. Dan worden jouw lichtdoorlatende gordijnen kant en klaar bij jou thuis bezorgd! Je hoeft ze alleen nog maar op te hangen, en dan kan het genieten beginnen!

Zoek je een gordijn dat qua lichtdoorlatendheid ergens tussen een overgordijn en vitrage in zit? Kijk dan ook naar onze pagina over in-betweens. Ben je op zoek naar niet lichtdoorlatende gordijnen? Kijk dan naar onze pagina over lichtdichte gordijnen.

 

OP AANVRAAG LEVERBAAR

Moet jij nou helemaal niks weten van gewone gordijnen, vouwgordijnen of rolgordijnen en ben jij juist op zoek naar wat anders? Denk dan eens aan plissé gordijnen, een niet zo voor de hand liggende keuze. Plissé gordijnen lichtdoorlatend zijn namelijk ook  bij ons te verkrijgen. Ze staan niet bij ons op de website, maar via de mail of WhatsApp kun je bij ons de mogelijkheden opvragen. Dus ben jij nou echt op zoek naar een plissé gordijn lichtdoorlatend? Aarzel dan niet en stuur ons gerust een berichtje/ mailtje. Dan kijken wij graag met jou mee naar de mogelijkheden.

 

VOORDELEN 123GORDIJN.NL

Waarom zou je nou je lichtdoorlatende gordijnen bestellen bij 123gordijn? Dat hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • Lichtdoorlatende gordijnen, voor jou op maat gemaakt
  • Snelle levering
  • Groot assortiment
  • Uitstekende prijs - kwaliteitsverhouding
WhatsApp
Bestelhulp