Rolgordijnen wit

 • Home
 • Rolgordijnen wit

Rolgordijnen wit

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-9 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Vision - White
  Minder inkijk, zon in huis of gewoon meer privacy? Los het eenvouddig op met een rolgordijn. De rolgordijnen van de serie Vision zijn lichtdoorlatend, hebben een lichte structuur en worden geleverd in een aantal hele mooie natuurlijke tinten. 
  € 49,25 vanaf
 2. Sunny - Vanilla
  Sunny, de naam zegt het al! Een rolgordijn in zonnige en vrolijke kleuren. Verduiderend, dus super handig op de zonnige dagen. Dit rolgordijn is geschikt voor plaatsing op het noorden, oosten, westen en zuiden. Dus ideaal voor een donkere slaapkamer! Of voor op het kantoor, doe rolgordijn naar beneden en je hebt altijd goed zicht op je beeldscherm. 
  € 50,58 vanaf
 3. Shimmer - Cream
  De Shimmer is een soepele, verduisterende stof met minimale lichtinval. Aan de achterkant zit een speciale coating, wat ervoor zorgt dat de stof geen licht doorlaat. Ideaal dus voor op de slaapkamer of kinderkamer.
  € 50,58 vanaf
 4. Rock - Blanco
  De Rock - Blanco is een stevige stof met een grove structuur. Een veelzijdig rolgordijn, geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De stof is gemaakt van hoogwaardig polyester, daardoor erg sterk en vormvast. Zo weet je zeker dat je nog jaren plezier hebt van je rolgordijnen!
  € 47,92 vanaf
 5. Cloud - Off white
  De Cloud - Off white is een dunne lichtdoorlatende stof, wat zorgt voor een mooie natuurlijke lichtinval. Ideaal voor de eetkamer, woonkamer of keuken. De stof laat een aangename hoeveelheid licht door, maar is voldoende zichtdicht om inkijk te voorkomen. De ultieme combinatie van lichtinval en privacy!
  € 47,92 vanaf
 6. Cloud - White
  De Cloud - White is een dunne lichtdoorlatende stof, wat zorgt voor een mooie natuurlijke lichtinval. Ideaal voor de eetkamer, woonkamer of keuken. De stof laat een aangename hoeveelheid licht door, maar is voldoende zichtdicht om inkijk te voorkomen. De ultieme combinatie van lichtinval en privacy!
  € 47,92 vanaf
 7. Sunset - Off white
  Last van inkijk in je huis? De lichtdoorlatende Sunset - Off white is zichtdicht en beschermt je huis van nieuwschierige blikken van buitenaf. De stof laat echter nog wel een bepaalde hoeveelheid licht door, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Een ideaal rolgordijn voor de eetkamer, woonkamer of keuken.
  € 47,92 vanaf
 8. Sunset - White
  Last van inkijk in je huis? De lichtdoorlatende Sunset - White is zichtdicht en beschermt je huis van nieuwschierige blikken van buitenaf. De stof laat echter nog wel een bepaalde hoeveelheid licht door, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Een ideaal rolgordijn voor de eetkamer, woonkamer of keuken.
  € 47,92 vanaf
 9. Glory - Cream
  De Glory is hele mooie en hoogwaardige stof, geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De stof is zichtdicht en beschermt tegen inkijk, maar is niet volledig verduisterend. De stof is gemaakt van 100% polyester en is goed bestand tegen invloed van de zon. Daardoor blijft je rolgordijn eruit zien als nieuw.
  € 47,92 vanaf
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-9 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Witte rolgordijnen

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan witte rolgordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.

Witte rolgordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!