Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

25 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

25 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

VERDUISTEREND ROLGORDIJNEN OP MAAT

Op zoek naar een rolgordijn verduisterend op maat? Jawel, ook dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben bij 123gordijn een verrassend uitgebreide collectie verduisterende rolgordijnen. Een verduisterend rolgordijn is bij uitstek geschikt, wanneer je het licht wilt temperen of dempen. Verduisteren betekent ook bij rolgordijnen donkerder maken. Wil je echt 100% het licht tegenhouden, dan kies je voor een lichtdicht rolgordijn. Beiden kunnen dienst doen als een zonwerend rolgordijn. Verduisterende rolgordijnen zijn niet alleen een uitkomst in de slaapkamers, maar ook andere woonruimtes hebben profijt bij verduisteren. Denk aan bijvoorbeeld de woonkamer met de televisie. Of heerlijk rustig werken in de keuken of speciale werkkamer door eenvoudig het licht, maar tevens temperatuur te regelen met de verduisterende rolgordijnen.

VERDUISTEREND ROLGORDIJN

Speciaal voor in de slaapkamers en kinderkamers kies je goed voor een verduisterend rolgordijn. Met een verduisterend rolgordijn slaap je beter. Je kunt makkelijker inslapen en uitslapen. Met een verduisterend rolgordijn kun je het eenvoudig donker maken. En zo kunnen jullie direct beter en langer slapen. Doordat het rolgordijn verduisterend op maat wordt gemaakt, past het altijd perfect. Hierdoor voorkom je vervelende lichtstralen tussen het raam en het doek. Ook voor draai en kiepramen kunnen wij een mooi verduisterend rolgordijn op maat maken. Wellicht makkelijk om ons dan even het merk, type en de maat te sturen. In overleg met het atelier zorgen wij voor de juiste 100% maatwerk rolgordijnen. Dus ook voor de zolders, dakkapellen en dakramen. Zoek je een verduisterend rolgordijn voor bijvoorbeeld de VELUX of FAKRO dakramen? Wat voor type je ook zoekt, draai- en kiepramen enzovoorts. Wij kijken graag met je mee voor de best passende verduisterende rolgordijnen.

verduisterend rolgordijn

KANT EN KLAAR VERDUISTEREND ROLGORDIJN

Alhoewel een verduisterend rolgordijn op maat enorm goed aan sluit, heb je altijd te maken met het rolsysteem- en stofbreedte van het rolgordijn. Denk ook aan het ophangsysteem en het trekkoord aan de boven- en zijkant. Er zit altijd iets ruimte, waar het licht doorheen kan komen. Wil je deze kieren lichtdicht maken dan kun je ook kiezen voor een speciale cassette met u-vormige zijprofielen. Hier loopt dan weer het rolgordijndoek doorheen. Het u-profiel sluit de naden en kieren af voor het licht. Wanneer je deze wilt bestellen, dan kun je deze buiten de website om via de klantenservice aanvragen.

Of wanneer je van meerdere lagen raamdecoratie houdt en echt de gehele ruimte wil verduisteren, dan kies je het beste voor een combinatie van verduisterende rolgordijnen met een verduisterend overgordijn. Zo verduister je optimaal zonder lichtnaden. En omdat een verduisterend rolgordijn niet 100% lichtdicht is, maak je met een combinatie de ruimte nog donkerder.

VERDUISTEREND ROLGORDIJN KINDERKAMER

Ook voor de kinderkamers is een verduisterend rolgordijn enorm geschikt. Met een verduisterend rolgordijn heb je direct een mooie strakke basis. Bijkomend voordeel van een verduisterend rolgordijn op maat is dat je de temperatuur ook beter onder controle hebt in de kinderkamers. Je houdt de warmte 's zomers, tocht en kou in de herft en winter langer buiten. Zo blijft de kamertemperatuur lekker constant en slapen ze iets sneller en makkelijker in.

Hulp of vragen, daar zijn wij voor.

BIJ 123GORDIJN.NL

Koop jouw mooiste verduisterend rolgordijn of zonwerend rolgordijn eenvoudig en supersnel op maat. Hoogwaardige en duurzame kwaliteit rolgordijnen voor een eerlijke prijs. Oeko-tex 100 Standard gecertificeerde zonverduisterende rolgordijnen. Dit rolgordijn doek wordt geproduceerd in Europa volgens de strengste kwaliteitseisen, waarna het in ons eigen Nederlandse atelier voor jou helemaal op maat wordt gemaakt.

  • Gratis verduisterend rolgordijn stalen
  • Oeko-tex verduisterend rolgordijn
  • Alle kleuren 
  • Supersnel in huis

 

WhatsApp
Bestelhulp