Isolerende gordijnen

Isolerende gordijnen

89 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

89 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

isolatie gordijnen

Wil je besparen op de alsmaar hoger wordende energie- en stookkosten. Bespaar eenvoudig met de juiste isolerende gordijnen. Duurzamer wonen en een fijn binnenklimaat creëer je eenvoudig met isolerende gordijnen van 123 Gordijn. Houdt warmte langer buiten in de zomer. Keep it cool! Of zorg juist dat het in de winter lekker warm binnen blijft met isolerende gordijnen. Zet de kachel ’s winters maar een graadje lager of de airco ’s zomers een standje zachter.

Waar denk jij aan bij isolerende gordijnen? Behalve warmte en/of koude isolatie bestaan er ook geluidsisolerende gordijnen en deze combinaties gaan hand in hand.

GORDIJNEN ISOLEREND - ULTIEM GENIETEN

Eigenlijk hebben alle gordijnen van zichzelf al een isolerende functie. Mits ze gesloten of dichtgetrokken zijn. Ze zorgen altijd voor een soort buffer tussen buiten en binnen. Hoe dikker de gordijnen des te meer isolerend de gordijnen zullen zijn. Zo zal een inbetween minder goed isoleren dan een overgordijn. Doordat de overgordijn stoffen dichter geweven en vaak veel dikker zijn, isoleren deze beter. Door te kiezen voor de juiste isolerende gordijnen maak je het leefklimaat in huis vele malen prettiger en comfortabeler. Met isolerende gordijnen bespaar je eenvoudig op het energieverbruik en de energiekosten. Tevens zorgen isolerende gordijnen voor demping van de geluidstonen. Minder galm en echo in huis doordat de stoffen het geluid absorberen. 

Extra veel isolatie nodig of extra warmte isolerende gordijnen nodig:

  • Creëer lagen over elkaar. Bijvoorbeeld eerst een rolgordijnen, dan vitrage/inbetweens met daarover een dik overgordijn
  • Hoe meer stof hoe meer isolatie. (dubbele plooi gordijnen).
  • Kies altijd voor voering

ISOLERENDE GORDIJNEN KANT EN KLAAR

Bij ons bestel je eenvoudig voor elke ruimte of elke afmeting een passend isolerend gordijn op maat. Het atelier maakt van elke isolerende gordijnstof de mooiste gordijnen op maat. Door eerst gordijnstaaltjes voor de isolerende gordijnen te bestellen weet je precies hoe dik of isolerend de stof zal vallen. En uiteraard krijg je ook een goed beeld van de kleur en structuur van de stof.

Wanneer je eruit bent dan kun je eenvoudig de maten in de calculatiemodule invullen. Wij maken helemaal uniek de isolerende gordijnen op maat.

De trend van dit moment zijn onze dikke van zichzelf goed isolerende fluwelen gordijnen.

ISOLERENDE EN VERDUISTERENDE GORDIJNEN KANT EN KLAAR

Met name de woonkamers en slaapkamers hebben baat bij isolerende gordijnen. Dit zijn de vertrekken, waar je de meeste tijd verblijft. Dus belangrijk om de juiste raamdecoratie te kiezen. Tevens is het van belang, dat de gordijnen de juiste afmetingen hebben, zodat er geen warmte of kou verloren kan gaan doordat er niet goed afsluitbare gordijnen zijn opgehangen.

Denk ook goed na waar kachels e.d. geplaatst zijn. Hang nooit de gordijnen voor de kachel of radiator, maar erboven of op de vensterbank.

ISOLEREND VOERING GORDIJN

Dé perfecte stof gevonden en wil je extra isolatie toevoegen. Ben je op zoek naar een extreem isolerende en/of verduisterend gordijn? Of zoek je juist een isolerend gordijn deur, voor bijvoorbeeld een tochtportaal? Ken je de kroeg gordijnen nog?  De dikke, 3-dubbel laags gordijnen met molton tussenlaag. Jazeker, ook die verkopen wij helemaal op maat voor jou gemaakt.

Bekijk ook eens onze (dim-out) isolerende verduisterende gordijnen of 100% lichtdichte gordijnen (black-out). Door de black-out coating achter lichtdichte gordijnen worden koude tochtstromen tegengehouden. En aangezien de achterkant van deze gordijnen vaak een witte coating hebben, zullen deze de zon en warmte weerkaatsen.

Ook onze inbetweens kunnen isolerend gevoerd worden. Meer weten? Vraag ons gerust. We kunnen combinatie gordijnstalen met voering sturen.

Wanneer je langer of nog meer wil genieten van onze isolerende gordijnen op maat voor jou gemaakt. Bekijk dan onze voeringopties.

  • Black-out / 100% lichtdichte isolerende gordijnen
  • Thermisch of molton gevoerde isolerende gordijnen
  • Bijpassende of contrasterend isolatie gordijnen

Bekijk ook eens de isolerende vouwgordijnen en isolerende rolgordijnen.

GELUIDS ISOLERENDE GORDIJNEN

Door gordijnen toe te voegen aan de vaak harde materialen als houten -of betonvloeren verbeter je direct het comfort in de ruimte. Geluiden kunnen een enorme stressor zijn. Al onze gordijnen en vitrages hebben een geluiddempende werking. De mate van demping hangt af van de type en hoeveelheid stof. Dubbele plooien (=meer stof) zullen meer geluid isoleren dan enkele plooien (=minder stof). Sommige stoffen zijn speciaal getest op geluidsabsorptie en worden in klasse A t/m E weergegeven. Wanneer je hier advies over wil, dan mag je ons altijd vragen.

Ben je naast een warmte isolerend gordijn op zoek naar een verbetering van de akoestiek. Kies dan altijd voor dikkere overgordijnen. En maak mooie lagen in de ruimte. Denk aan bijvoorbeeld een plisse of velux isolerende gordijnen gecombineerd met een van onze mooie isolerende overgordijnen.

BIJ 123GORDIJN.NL

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan isolerende gordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.

  • Wordt het isolerende gordijn gratis op maat geleverd
  • Gratis gordijnstaaltjes aanvragen
  • Dé webshop voor gordijnen isolerend verduisterend

Isolerende gordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

WhatsApp
Bestelhulp