Vitrage op maat

21 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vitrage

Vitrages hebben over het algemeen een decoratieve functie en zijn gemaakt van een dunne en lichtdoorlatende stof. Deze vaak transparante gordijnen creëren sfeer in de ruimte omdat het daglicht gefilterd wordt en de inkijk van buitenaf voorkomen wordt. Je kan van binnen wel naar buiten kijken, maar van buiten niet naar binnen! Wel zo fijn bij nieuwsgierige buren of wanneer je in een drukke straat woont. Daarnaast kan de vitrage ervoor zorgen dat de akoestiek in de ruimte beter is en harde geluiden meer gedempt worden.

Een veel gebruikte combinatie voor vitrages is met over-gordijnen; een soort dag en avond/nacht functie. Tegenwoordig kunnen de vitrages afgestemd worden op de inrichting of kleur van de overgordijnen, maar wil je toch liever een klassieke uitstraling, kies dan voor onze wit of offwhite vitrages.

Soorten vitrages

Vitrages zijn er in veel soorten en materialen. Over het algemeen worden deze gemaakt van een polyester in verband met de levensduur en het onderhoud ervan.

Tegenwoordig is de keuze in vitrages of transparante gordijnen zeer ruim. Niet meer alleen de klassieke vitragestof in het wit, spierwit of roomwit, maar de kleur, samenstelling, structuur is nu bepalend. Gordijnen bieden een ruime keuze, maar ook de vitrages kun u aanpassen aan de sfeer en stijl van uw interieur.

Collectie vitrages

Uiteraard kunnen de gordijnen en vitrages uit de collectie van 123gordijn heel goed gecombineerd worden. Eenvoudig kiezen, bestellen en u kunt heel snel thuis van uw nieuwe gordijnen genieten!

Wil je toch meer privacy, kijk dan ook eens naar onze in-betweens.

WhatsApp
Bestelhulp