Kindergordijnen

Kindergordijnen
Filteren

54 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

54 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

KINDERGORDIJNEN KANT EN KLAAR

Op zoek naar leuke en nieuwe kindergordijnen, maar ben je een beetje klaar met kindergordijnen Cars of de kindergordijnen Disney in het algemeen? Wellicht kunnen we je inspireren met onze uitgebreide collectie trendy kindergordijnen. Zo creëer je een heerlijke sfeer om in te spelen en ontwikkelen, maar vooral om ’s avonds lekker te laten slapen.

Kijk snel even rond op de afdeling kindergordijnen.

HOE KIES JE EEN KINDERGORDIJNEN

Waarom kiezen voor kindergordijnen? Je wil het gezellig maken in de kinderkamers. Een eigen veilige plek voor de kleintjes om zich even terug te trekken. Of een plek, waar fijn gepuberd en gestudeerd kan worden. Maar bovenal moeten ze functioneel zijn. Dus je kiest het beste een kindergordijn dat goed het daglicht verduisterd. Daarom zijn kindergordijnen verduisterend zijn bij uitstek geschikt voor de kinderkamers. Eventueel aangevuld met inbetween/vitrage tegen inkijk overdag.

Langer plezier van de kindergordijnen? Kies een rustige of neutrale kleur in een uni stof. Door de basis rustig te houden kun je jaarlijks de sfeer eenvoudig aanpassen naar de smaak of ontwikkelingsfase van het kind, zonder daar direct de portemonnee voor open te trekken. We hebben een goede basiscollectie kindergordijnen beschikbaar voor jarenlang kwaliteit en plezier.

Vind je het leuker om eens iets verrassends te doen met de kindergordijnen. Dan kun je kindergordijnen bestellen in allerlei gekke kleurtjes en printjes. En vind je het niet, vraag het ons dan.

KANT EN KLAAR KINDERGORDIJNEN

Ons atelier maakt van elke stof de prachtigste kindergordijnen op maat. Voor het juiste kant en klaar kindergordijnen raden wij je aan om sowieso eerst de gratis gordijnstalen te bestellen. Zo weet je zeker dat het helemaal gaat passen qua look and feel. Kleuren kunnen net even anders ogen op een beeldscherm en dat zou een vervelende teleurstelling achteraf kunnen betekenen. Voorkom dit. Wij zorgen ervoor dat je de gordijnstaaltjes zo snel mogelijk ontvangt. Meestal de volgende dag al! Mooi kwaliteit gevonden. Bestel eenvoudig en wij doen de rest. Blij afwachten en dan hangen maar!

HIPPE KINDERGORDIJNEN

 • Kindergordijnen jungle
 • Roze kindergordijnen / kindergordijnen roze
 • Gordijnen okergeel kinderkamer
 • Kindergordijnen dieren
 • Blauwe kindergordijnen
 • Gouden kindergordijn

Super leuk en frisse kleuren voor de kinderkamers. Wacht niet langer en vraag je gratis staaltjes aan en begin met het restylen van de kinderkamer!

Bekijk alle kindergordijnen en vouwgordijnen voor de kids.

LEUKE KINDERGORDIJNEN VERDUISTEREND

Sommige kindergordijnen zijn van zichzelf al lekker donker en verduisterend. Leuke verduisterende kindergordijnen (dim-out) in alle kleuren, maar ook 100% verduisterend, lichtdicht genoemd of (black-out) kindergordijn. Kortom de lichtdichte kindergordijnen zijn in alle kleuren en worden speciaal op maat gemaakt, waardoor ze goed aansluiten en er geen stralen licht meer tussendoor kunnen piepen. Maar ook wanneer het kindergordijn niet verduisterend is van zichzelf, kan deze bijna ten alle tijden gevoerd worden om de kamer goed te verduisteren.

Direct bekijken: (dim-out) verduisterende kindergordijnen of 100% lichtdichte gordijnen (black-out).

Überhaupt is een voering nooit een slecht idee, wanneer je langer of nog meer wil genieten van de kindergordijnen kant en klaar op maat gemaakt. Bekijk hieronder de opties, welke je als upgrade kunt meenemen in de webshop calculator. voeren.

 • Black-out / 100% lichtdicht gevoerde kindergordijnen
 • Thermisch (2lagen) of molton gevoerde 3 lagen kindergordijnen
 • Gekke contrast kleur of bijpassend gevoerde kindergordijnen

Vrolijke en uitgeruste kinderen met gordijnen van 123Gordijn!

VEILIG KINDERGORDIJN  

Hier gaan we verder niet over uitweiden. Ik moet er niet aan denken. Overweeg ook altijd onze brandvertragende kindergordijnen voor de kinderkamer.

LET OP: Koorden, kettingbedieningen, trekstangen en bevestigingsmaterialen en hoogte. Onderdelen bevestigen a.j.b. en niet laten rond slingeren bij kleine kinderen.

Dutch fabricaat KINDERKAMER GORDIJNEN

Al onze stoffen komen uit Europa. Veel ook uit eigen land. Tevens wordt jouw kindergordijn helemaal op maat gemaakt door ons oer Nederlandse atelier in het Noorden van het land. Hierdoor kunnen we jou snel en kordaat helpen. Voorkomen of minimaliseren we transportkosten en zijn we ook bij een klacht of foutje flexibel in het oplossen. Uitgebreide collectie gordijnstoffen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

BIJ 123GORDIJN.NL

 • Wordt je kindergordijn gratis gemaakt
 • Gratis kindergordijnstalen aanvragen
 • Dé webshop voor kindergordijnen
 • Jarenlange betrouwbare webshop
 • Goede eerlijk reviews.

WhatsApp
Bestelhulp