Gordijnen rood

Donkerrood, lichtrood, bordeaux rood, robijnrood en ga zo maar door. Er zijn zoveel soorten rood, dat je van gekheid niet meer weet welke rood je de mooiste kleur vind voor de raamdecoratie. Neem daarom even een kijkje in onze webshop voor de prachtige rode gordijnen die wij aanbieden.
Gordijnen rood

23 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

23 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

RODE GORDIJNEN

Er zijn vele soorten rood, wat rood een diverse kleur maakt. Denk aan bordeaux rood, donkerrood of juist weer licht rood. Door te kiezen voor rode gordijnen geef je het interieur een sfeervolle en kleurrijke boost. Daarentegen brengen donkerrode gordijnen juist meer rust in het interieur. Naast de effen rode gordijnen hebben wij ook prachtige rode gordijnen met print in onze collectie. Bijvoorbeeld met een prachtige bloemen print, of juist met een dieren print. Voor ieder zal er dan ook wel wat tussen zitten.

ROOD IN HET INTERIEUR

Rood wordt ook wel de kleur van passie en liefde genoemd, iets wat je kan laten terugkomen in het interieur. Ook staat rood voor energie en warmte, een heerlijke touch die je in het interieur kan aanbrengen. Rood zie je dan ook vaak terugkomen bij een ingang, of in een eetzaal. Rood wordt vaak gebruikt in de horeca, bijvoorbeeld in de kroeg of in een restaurant.

Het gehele interieur rood is natuurlijk een beetje te veel van het goede. Maar om het subtiel te houden is kiezen voor rode gordijnen de juiste optie. Waarbij je zelfs nog kan kiezen welke kleur rode gordijnen. Denk je bijvoorbeeld aan fel rode gordijnen? Of juist meer aan de chique bordeaux rode gordijnen.

RODE GORDIJNEN SOORTEN

Onze prachtige rode velours gordijnen zijn echt een musthave. Bekijk eens onze Velvet Red, Velvet Bordeaux of onze Lux FR Ruby. En ook zeker niet te vergeten onze Beau Chili Red. Een super hoog knuffel gehalte, maar een prachtige elegante uitstraling.

Naast onze rode velours gordijnen hebben wij ook rode in - between gordijnen, waaronder de Wannahave Red Violet. Juist liever lichtdichte of zelfs verduisterende rode gordijnen? Kijk dan eens naar onze Pack Autumn of Lava of de Kappa Red.

Zo zie je maar weer, er zijn verschillende soorten rode gordijnen. En dan hebben we het nog niet eens over onze vouwgordijnen of onze rolgordijnen. Ben jij nou nieuwsgierig naar onze rode vouwgordijnen? Of juist meer naar onze rode rolgordijnen?

 

RODE GORDIJNEN BESTELLEN BIJ 123GORDIJN

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan rode gordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Jij besteld ze naar eigen wens, wij gaan er mee aan de slag. Je hebt ze dan ook binnen 1-3 weken bij jou thuis bezorgd, kant en klaar volledig op maat gemaakt! Je hoeft ze alleen nog maar op te hangen, en het genieten kan gaan beginnen.

WhatsApp
Bestelhulp