Inbetween op maat

Gratis proefstalen ✓ inbetweens op maat ✓ eenvoudig en snel ✓ 9+ reviews op Kiyoh

Een inbetween gordijn zit tussen een vitrage gordijn en overgordijn in. Een gordijn wat dikker en voller dan een vitrage, maar wel transparante dan overgordijnen. 

 

Inbetween op maat

42 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

42 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

INBETWEEN GORDIJNEN

Een inbetween gordijn zit tussen een vitrage gordijn en overgordijn in. Een beetje “inbetween” de traditionele vitrage en de veel dichtere overgordijnen. Doordat het net iets dichter geweven is en minder transparant als een vitrage. Kun je van buiten minder goed naar binnen gluren, maar kan je van binnen wel weer mooi naar buiten kijken en geniet je van mooi gefilterd daglicht. Overdag is naar binnen kijken niet te doen, maar ’s avonds werkt het andersom, wanneer je de lampen aan hebt en het is buiten donker, dan kun je vanaf buiten weer wel naar binnen kijken. Het houdt meer zon tegen dan de dunnere vitrages, waardoor het goed past in de woonkamer. Het is niet vastgesteld wat voor transparantie geldt voor een vitrage of inbetween gordijn. Vraag dan ook altijd eerst een proefstaal aan en bekijk de transparantie gratis en vrijblijvend thuis.
Shop hier snel de inbetween gordijnen. Of wil je toch meer licht en transparantie, kijk dan ook eens naar onze vitrages.

LUXE INBETWEEN

Inbetween gordijnen houden door de dichte, maar nog steeds transparante weving vervelend zonlicht buiten. Ze worden enkel gebruikt, omdat ze het zicht naar buiten behouden, maar toch voldoende privacy geven. Indien je echt niet wil dat mensen naar binnen kunnen kijken, gebruik ze dan altijd in combinatie met overgordijnen.
Kies bij inbetween gordijnen voor een dubbele plooi, wanneer je meer privacy wil hebben (meer stof = minder transparant). Of kies voor een inbetween wave gordijn. Door de mooie regelmatige waveplooi, welke perfect past bij onze kamerhoge inbetween stoffen krijgt jouw woonruimte de meest luxe uitstraling.
Door de extra lagen, wordt de sfeer in huis, naast bijkomende verbetering van akoestiek (geluidsdemping en overdracht) en tevens de isolatie verbeterd. Hou je van open en licht kies dan voor een inbetween gordijn.

INBETWEEN GORDIJN LINNEN LOOK

Linnen is een mooie, natuurlijke stof. Het is gemaakt van vlas en heeft veel bewerkingen ondergaan, waardoor het een duurdere keuze is. De Belgen zijn specialisten in het fabriceren van de super soepel vallende linnens. “Linnen, you love it or hate it!” Voor linnen inbetweens ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben prachtige linnen-en linnenlooks voor een stoere en natuurlijke look. De 100% linnen stoffen zijn van een natuurlijke vezel. Hou er dan ook rekening mee, dat deze zich natuurlijk bewegen, (ver)kleuren en uithangen., Dit geeft juist de typische linnen look-en-feel. Maar als je hier niet van houdt, kies dan liever voor een linnenlook. Dan is er een percentage linnen in de gordijnen gecombineerd met vaak een synthetische vezel. Waardoor het kleurechter is en minder snel zal kreuken.
De inbetweens van 123gordijn zijn van hoge kwaliteit. Er worden enorm veel inbetweens gordijnen aangeboden. Echter zijn bijna al onze inbetween gordijnen ☘️ Oekotex gecertificeerd ☘️ super mooi, stoer en luxueus.
Bekijk direct onze gouden inbetween gordijnen of de stoere Wannahave inbetween gordijnen linnen look. Wanneer je voor de stoere look kiest bedenk dan ook direct hoe hoog het gordijn dient te worden. Dit is bepalend voor de uitstraling van de inbetween gordijnen. Leuk om te lezen voor het bepalen van de juiste look: lengte gordijnen.
Zelf beoordelen en voelen? Vraag direct de gratis gordijnstof inbetween en/of gratis inbetween gordijnstalen aan. Shop de mooiste kleuren en soorten in de webhop.

INBETWEENS GORDIJN VOEREN

De perfecte inbetween open weving, maar dan voor de slaapkamer. Uiteraard kun je altijd voor een combinatie met verduisterende slaapkamer gordijnen kiezen. Maar wist je dat het tegenwoordig helemaal hip is, om de inbetween gordijnen slaapkamer te voeren met een Black-out voering, zodat je 100% donker kunt slapen en toch de luchtige look van een inbetween gordijn behoudt. Of dat je de inbetween minder transparant kan maken door het bijpassende kleur te voeren? Zo maak je van een inbetween een overgordijn voor meer privacy.
Wij hebben als enige webshop in Nederland de mogelijkheid om uit 100+ kleuren voering te kiezen, daar wij ook een voering groothandel zijn.
Meer weten? Mail ons. Ook kunnen we combinaties versturen van alle slaapkamer gordijnen met of zonder voeringen. Zo weet je altijd precies of het bij jouw slaapkamer sfeer past.
Voering! Wanneer je langer of nog meer wil genieten van de inbetween gordijnen, overweeg dan altijd de onderstaande voeringopties in het bestelproces.
• Black-out / 100% lichtdicht gevoerde kindergordijnen
• Thermisch of molton gevoerde gordijnen
• Bijpassende of contrasterend gevoerde slaapkamer gordijnen

BRANDVERTRAGENDE INBETWEEN GORDIJNEN

Uniek zijn onze brandvertragende inbetween gordijnen. Super veilig en bij uitstek geschikt voor projectstoffering. Denk aan inbetween gordijnen voor de horeca, B&B' openbare ruimtes enzovoorts. Nog niet overtuigd van de voordelen van een brandvertragend inbetween gordijn boven een gewoon gordijn? Bekijk dan dit filmpje.

INBETWEEN GORDIJNEN TIPS

Wellicht inspirerend onderstaand gordijn inbetween of de volgende gordijnen inbetween. Onze best verkopende inbetweens op een rij.
• Gouden inbetween
• Witte inbetween / Inbetween gordijnen wit
• Inbetween gordijnen taupe
• Grijze inbetween
• Inbetween gordijnen groen
• Zwarte inbetween

SHOP INBETWEEN GORDIJNEN VAN 123GORDIJN

Hierom bestel je eenvoudig en snel inbetween gordijnen bij 123gordijn.nl.
• Specialist inbetween
• Kamerhoge inbetween
• Europese inbetween stoffen
• 100% op maat gemaakt.
• Supersnelle levering
• Goede klantwaardering op google en Kiyoh

Bron: VTwonen

WhatsApp
Bestelhulp