Waarom 123gordijn.nl?

Kwaliteit voor goede prijzen

Stijl, keuze, kwaliteit, voordelige prijzen en snelle levering staan bij ons centraal. We werken samen met een professioneel atelier en kunnen daarom een snelle levering verzorgen. 123gordijn.nl is gevestigd in Assen en ontstaan door een nauwe samenwerking van een aantal partijen die, al vele jaren, vertegenwoordigd zijn in de textiel en raamdecoratie. Door de juiste krachten te bundelen, is onze online shop opgestart waar je kwalitatief hoogwaardige gordijnen, speciaal voor jou op maat gemaakt, eenvoudig en voordelig online kunt bestellen. Je kunt de stoffen bekijken, gratis proefstalen bestellen voor thuis, de gordijnen opmeten en vervolgens makkelijk bestellen via de webshop van 123gordijn.nl.

Onze producten

De kwaliteit van onze producten staat voorop, hierin doen wij geen enkele concessie. Onze stoffen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Doordat wij de gordijnstoffen met zorg en aandacht inkopen, hebben onze producten een hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Het uitgebreide online assortiment biedt een uitgekiende selectie van (exclusieve) stoffen in veel verschillende uitvoeringen. Bekijk hier de producten van 123gordijn.nl

Ons magazijn

Het grootste deel van de collectie ligt op voorraad in ons magazijn, waar al onze stoffen geconditioneerd opgeslagen liggen. Dagelijks verzenden wij pakketten en voorzien wij geheel Nederland van gordijnen speciaal op maat! 

Onze confectie

Wij vinden het belangrijk om jou te voorzien van goed advies. Twijfel je over de maatvoering of wil je meer advies over voering of kleurgebruik? Een team van ervaren medewerkers staat voor je klaar, neem gerust contact met ons op per email of telefoon. Door de nauwe samenwerking met ons atelier kunnen we je voorzien van een professioneel advies op maat. Dit in combinatie met kwaliteit en een levering op korte termijn, maakt ons uniek. Lees meer over confectiemethoden.

Onze service

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, begrijpen wij dat je er eigenlijk niet zo lang op wilt wachten. Voor de meeste stoffen kunnen wij een snelle levering garanderen, soms duurt het iets langer wanneer een stof ineens veel aangevraagd wordt. 

De levertijd van de stof en/of je gordijn staat aangegeven bij de productinformatie. En bij het afronden van je bestelling kan je aangeven of je een dag,- avond of zelfs een zaterdag levering wenst (dit allemaal zonder extra kosten). 

Onze klantenservice is 5 dagen per week per email service@123conceptstores.nl of telefonisch bereikbaar en tegenwoordig ook via Whats App. Stuur ons je vraag over je bestelling, levertijd of klacht, we helpen je graag verder.

Onze website - feedback is welkom

Ons concept is bedoeld om zo gemakkelijk mogelijk een product op maat thuis bezorgd te krijgen. Je hoeft er deur niet voor uit, we vragen je alleen een proefstaal te bestellen en de maten nauwkeurig op te meten en daarna in 3 eenvoudige stappen je bestelling door te geven. Overzicht en eenvoud zijn hierbij de leidraad. Wij zijn hierbij op zoek naar een constante verbetering. Ook jouw feedback stellen wij zeer op prijs.

Meer informatie

De afdelingen van 123gordijn.nl bestaan uit een klantenservice, magazijn, confectie en administratie. Bij vragen aan een van onze afdelingen kan je deze raadplegen door gebruik te maken van het algemene e-mail adres; service@123conceptstores.nl

123gordijn.nl is een handelsnaam van Anbero BV en is statutair gevestigd te Haren.

Bedrijfsgegevens 123gordijn.nl

Blokmakerstraat 2, 9403 VD, Assen

KVK-nummer: 04076227

BTW-nummer: NL814107084B01

WhatsApp
Bestelhulp