Gordijnen goud

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan goudkleurige gordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.
Gordijnen goud

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

GOUDEN GORDIJNEN

Ben jij een liefhebber van luxe en chic? Dan zijn gouden gordijnen echt iets voor jou! Gouden gordijnen kom je tegenwoordig steeds vaker tegen, een echte eyecatcher. Gouden gordijnen passen in ieder interieur, dus ook bij jou. Gouden gordijnen brengen niet alleen sfeer en luxe met zich mee, maar trekken ook nog eens flink de aandacht in het interieur. Wel is het belangrijk, om de gordijnen te matchen met de rest van het interieur. Combineer daarom de gouden gordijnen op de juiste manier, om het interieur niet te druk te laten worden. Vind je het toch wat lastig om de gouden gordijnen te combineren? Je kunt ons altijd om advies vragen!

SOORTEN GOUDEN GORDIJNEN

Een goud gordijn is niet zomaar een goud gordijn, dat blijkt wel weer.

Door te kiezen voor gouden gordijnen, heb je de eerste stap al gezet. Nu heb je nog de keuze uit verschillende soorten gordijnen goud. Bij 123gordijn kun je kiezen uit een breed assortiment gouden gordijnen. Er is keuze uit een glitter gordijn goud, maar ook gordijnen zwart met goud.

Niet alleen de goud kleur gordijnen is verschillend, ook de stofsoort varieert. Zo hebben wij namelijk prachtige gordijnen goud velours. Zelfs gouden gordijnen met een print zijn bij ons niks te gek!

Je kunt heel gemakkelijk jouw gouden gordijnen bij 123gordijn bestellen. Je kiest de stof, je voert de maten + wensen in tijdens het bestelproces, en vervolgens klik je op bestellen. Vervolgens worden jouw gordijnen op maat gemaakt bij ons atelier. Binnen 1-3 weken heb jij jouw gouden gordijnen kant en klaar, op maat gemaakt bij jou thuisbezorgd. Je hoeft ze alleen nog maar op te hangen, en het genieten kan beginnen!

GOUDEN GORDIJNEN VERDUISTEREND

Wij hebben ook een aantal verduisterende gouden gordijnen in ons assortiment. Voor in de woonkamer zal verduisterend niet per se nodig zijn, maar denk ook aan de slaapkamer. Je wilt natuurlijk een goede nachtrust, waarbij verduisterende gordijnen een uitkomst zijn. Hoe tof is dat, gouden gordijnen op de slaapkamer! Niet alleen voor in de slaapkamer is een verduisterend gordijn van toepassing, maar ook bij werkkamers bijvoorbeeld. Denk tegenwoordig aan de vele thuiswerkers. Dat vervelende zonlicht dat iedere keer op het beeldscherm schijnt, waardoor je steeds net niks ziet. Super vervelend natuurlijk, maar is te voorkomen!

Vind je onze verduisterende gouden gordijnstoffen niet zo tof als een lichtdoorlatende gouden stof? Geen paniek, onze lichtdoorlatende gouden gordijnstoffen zijn ook lichtdicht te voeren.

VITRAGE / INBETWEEN GOUD

Wil jij graag een vitrage of inbetween in het goud? Wij hebben prachtige stoffen hiervoor. Denk hierbij aan de Wega Metallic – Gold of onze prachtige Locks Witgoud / Locks Geelgoud. De Wega Metallic - Gold is tevens ook een mooi voorbeeld van het prachtige, gouden glitter gordijn. Vaak denk je bij gouden glitter aan misschien toch wel ‘’over de top’’ of haast ordinair. Bij de Wega Metallic – Gold is dat dus totaal niet het geval. Deze subtiele glitter maakt het gordijn juist chic en luxe, in plaats van ordinair. Gouden vitrages / gouden inbetweens zijn ook mooi te combineren met overgordijnen. Zo creëer je het dag – en nacht effect. Overdag genieten van het gefilterde daglicht, en ’s Avonds lekker knus met alle gordijnen dicht.

KLEURENCOMBINATIES

Vind je alleen gordijn goud nou een beetje te veel van het goud, en ben je op zoek naar iets subtieler? Denk dan aan kleurencombinaties met goud. Zo behoud je toch de gouden details, maar overheerst het niet. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen wit met goud, of juist wat donkerder zoals gordijnen bruin met goud. Gordijnen zwart met goud is ook een veel gebruikte combinatie.

Je kunt op zoek gaan naar beide kleuren in een en hetzelfde gordijn, of je kiest voor een combinatie van vitrage en overgordijnen. Hierbij kun je dus kiezen voor bijvoorbeeld gouden vitrage in combinatie met zwarte, bruine of juist witte overgordijnen.

Je kunt het natuurlijk ook nog andersom doen. Zwarte, witte of bruine vitrage in combinatie met gouden overgordijnen. Het is maar net wat jij zelf het mooiste vindt. Niet alleen bruin, zwart en wit zijn te combineren met goud. Wij hebben nu deze kleuren als voorbeeld genomen omdat het de meest basic kleuren zijn, maar eigenlijk kun je natuurlijk alle kleuren gaan combineren met goud.

Het is dus maar net wat jij het mooiste vindt, en wat het mooiste bij jouw interieur past. Maar weet dus wel dat dit ook zeker een optie kan zijn. Door gebruik te maken van het dag – en nacht effect kun je deze kleuren dus prachtig met elkaar combineren, precies zoals jij het zou willen.

 

GOUDEN GORDIJNEN BESTELLEN BIJ 123GORDIJN

Het is goud wat er blinkt. Leuke trend. Helemaal hip! Onze gouden, koperen en zilveren stoffen. Waan je in luxe. Bij ons de enige echte “zero karaat” gouden gordijnen, met maar liefst 100% sfeer. Kan gebruikt worden om je in oosterse of luxe sferen te brengen. Kies voor een stoer gouden overgordijn en creëer jouw eigen look in huis. Maar ook als leuk detail in bijvoorbeeld een vouwgordijn (zie onze gouden vouwgordijnen).


In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen. Goudkleurige gordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

WhatsApp
Bestelhulp