Slaapkamer gordijnen

Gratis proefstalen ✓ gordijnen op maat ✓eenvoudig en snel ✓ 9+ reviews op Kyioh

Slaapkamer gordijnen

317 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

317 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Foto header @romeecompanjen Velvet - Positive gold

Zoek je gordijnen slaapkamer op maat? Lees dan snel onze slaapkamer gordijnen tips hieronder. Bekijk hier alle slaapkamer gordijnen of slaapkamer vouwgordijnen.

GORDIJNEN SLAAPKAMER INSPIRATIE?

Slaapkamer gordijnen zijn misschien wel de belangrijkste gordijnen in huis. Slaap is immers ontzettend belangrijk. Goede nachtrust zorgt voor voldoende energie en minder stress in ons Te drukke dagelijks leven. Om voldoende goede kwaliteit slaap te hebben is het noodzaak, dat jouw slaapkamer goed afgesloten van licht en dat er een fijn slaapklimaat heerst. Denk aan een fijne en constante temperatuur, maar ook een het dempen van geluiden (akoestiek). Kortom, gordijnen slaapkamer zijn een must om voldoende en kwaliteit slaap te bevorderen.

Snel kunnen switchen van donker naar licht of ander andersom? Combineer dan verschillende lagen. Bij de gordijnen slaapkamer kies sowieso altijd voor een verduisterend (dim-out gordijn) of lichtdicht (black-out gordijn) slaapkamer gordijn. Om meer sfeer en privacy te creëren kies je voor een combinatie van lagen gordijnen met vitrage/inbetweens en of rolgordijnen. Zo kun je ongezien in de slaapkamer bewegen. Niet alleen heel sfeervol met jouw slaapkamer gordijnen, maar tevens een enorme verbetering van de geluidsdemping en het klimaat op de slaapkamers.

GORDIJNEN SLAAPKAMER VERDUISTEREND

De perfecte verduisterende slaapkamer gordijnen gevonden? Of ben je op zoek naar een extreem verduisterend gordijn?  Bekijk dan direct onze (dim-out) verduisterende gordijnen slaapkamer of 100% lichtdichte gordijnen (black-out). Door de black-out technische coating laat het slaapkamer gordijn 0% licht meer door. Zelfs onze inbetweens kunnen lichtdicht of verduisterend gevoerd worden, zodat ze voldoen aan de eisen van een gordijn slaapkamer.

Wil je meer weten? Stuur ons een mail Ook kunnen we combinaties versturen van alle slaapkamer gordijnen met of zonder voeringen. Zo weet je altijd precies of het bij jouw slaapkamer sfeer past.

Wanneer je langer of nog meer wil genieten van de gordijnen slaapkamer op maat Overweeg dan altijd de onderstaande voeringopties in het bestelproces.

 • Black-out / 100% lichtdicht gevoerde kindergordijnen
 • Thermisch of molton gevoerde gordijnen
 • Bijpassende of contrasterend gevoerde slaapkamer gordijnen

gordijnen slaapkamer lang of kort

Wanneer kies je voor gordijnen slaapkamer kort of voor gordijnen slaapkamer lang? Voor de looks adviseren wij om slaapkamers met kleine ramen te bekleden met lange gordijnen. Op deze manier krijgt de slaapkamer een grootsere aanblik. Probeer ook altijd zo de volledige hoogtes en breedtes te gebruiken voor rust en de ruimte lijkt aanzienlijk groter. Kies voor mooie, lange (of hoge) gordijnen van plafond tot vloer te kiezen. Zo kun je de lichtinval ook mooi afsluiten en geniet je optimaal van de slaapkamer gordijnen. Helemaal noodzakelijk bij bijvoorbeeld openslaande deuren in de slaapkamer. Wanneer je moet kiezen voor korte gordijnen, omdat er bijvoorbeeld een vensterbank in de slaapkamer voor het raam zit. Of je hebt een verwarming aan de wand hangen? Kies dan voor gordijnen slaapkamer vensterbank. Traditioneel en voor de komst van de vloerverwarming zit de verwarming onder de vensterbank. Ga hier nooit de gordijnen voor hangen, dat houdt de stralingswarmte van de radiator tegen. Je kiest in dit geval voor korte gordijnen slaapkamer, die niet tot op de vloer hangen. Je meet het kozijn in of op de dag. Wanneer je voor dit type slaapkamer gordijnen En je moet het slaapkamer gordijn in de dag hangen? Houdt er dan altijd rekening mee dat je zorgt dat de gordijnen goed aansluiten qua breedte en hoogte, zodat er geen lichtstroken aan de zijkanten of onderdoor schijnen. Bedenk dat je dan ook, dat de keuze voor een staand gordijn preferent is boven een vrij hangend gordijn. Tel in dit geval altijd fictief 2cm bij de hoogte op. Lees de “I”van informatie tijdens het bestelproces, zodat je de juiste hoogte bepaalt voor het gordijn.

Indien de vensterbank het toelaat, dan kun je het gordijn beter op de dag plaatsen. En zowel links en rechts als boven en onder royaler laten hangen. Bijvoorbeeld de rails of roede 40 cm breder dan de ramen. En circa 10 cm boven het raam en 10cm voorbij de vensterbank opmeten. Zo sluiten ze het gehele raam mooi af en beperk je de lichtstroken aan de zij- en onderkanten.

ideeën gordijnen slaapkamer

 • Slaapkamer wavegordijnen
 • Velours slaapkamer gordijnen
 • witte gordijnen slaapkamer
 • groene gordijnen slaapkamer
 • grijze gordijnen slaapkamer
 • donkere gordijnen slaapkamer
 • Gouden slaapkamer gordijnen

Blijf op de hoogte van alle nieuwe slaapkamer gordijnen ideeen en/of gordijnen tips door je te abonneren op onze nieuwsbrief.

Zoek je liever slaapkamer vouwgordijnen of slaapkamer rolgordijnen.

DE SLAAPKAMER VOORZIEN VAN EEN GORDIJN?

Licht is natuurlijk net zo belangrijk als rust in de slaapkamer. Het is daarom belangrijk dat je een gordijn hebt die verduisterend is maar ook licht door laat. Zo kan je optimaal genieten van een goede nachtrust. Tevens is de slaapkamer voorzien van een paar mooie gordijnen. Voor slaapkamers met kleine ramen wordt aangeraden om lange gordijnen te kiezen. Op deze manier krijgt de slaapkamer een grotere aanblik. Dus als je opzoek bent naar een paar mooie gordijnen voor de slaapkamer, neem even de tijd en kijk rond op de website van 123gordijn.nl

DAAROM KIES JE VOOR EEN GORDIJN VAN 123GORDIJN:

 • Specialist gordijnen slaapkamer
 • Hoogwaardige slaapkamer gordijnstoffen 
 • Europese stoffen
 • Alle gordijnen in Nederland gemaakt.
 • Snelle levering van gordijnen op maat
 • Fijne klantenservice, een klantwaardering van 9.1 op Kiyoh reviews

 

WhatsApp
Bestelhulp