Gordijnen zwart

De temperatuur in de slaapkamer is eindelijk gezakt naar een aangename slaaptemperatuur, en ineens besluit de zon weer op te komen. Lig je hier wakker van? Dat hoeft niet! Door te kiezen voor zwarte raamdecoratie, kun je al veel licht tegenhouden. Neem dan ook een kijkje in onze webshop.
Gordijnen zwart

19 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

GORDIJN ZWART

Gordijn zwart, een mooie maar ook neutrale keuze. De kleur zwart is een van de meest populaire woontrends van nu. Je ziet het overal: zwarte keukens, zwarte kozijnen, zwarte vloerkleden etc. Daarnaast is zwarte raambekleding ook steeds meer in. Denk hierbij aan zwarte vitrages/ zwarte inbetweens maar ook de zwarte overgordijnen! Gordijn zwart past dan ook bij ieder interieur. Kies je voor gordijn zwart? Dan kies je voor stoer en chique.

ZWARTE GORDIJNEN SLAAPKAMER

Ook voor in de slaapkamer is een gordijn zwart een goede optie. Wil jij graag lekker donker en koel slapen? Kies dan zwarte verduisterende gordijnen. Vooral in de zomer maanden zijn verduisterende gordijnen zwart een echte uitkomst. Verduisterende gordijnen houden namelijk voor een groot deel de warmte buiten, en de koelte binnen.

Niet al onze gordijnen zwart zijn verduisterend van zichzelf. Maar dat weerhoudt ze er niet van om lichtdicht te laten voeren. Door de gordijnen lichtdicht te laten voeren creëer je hetzelfde effect als de stoffen die van zichzelf al verduisterend zijn. Namelijk dat je het licht lekker buiten houdt.

Lever dan dus ook niet meer in op je slaap, en zorg voor goede raamdecoratie op de slaapkamer. Zwart is natuurlijk van zichzelf al een donkere kleur, en zal dus al veel licht tegenhouden. Maar om het licht helemaal te blokken, kun je alsnog het beste kiezen voor zwarte gordijnen verduisterend.

SOORTEN ZWARTE GORDIJNEN

Gordijn zwart heb je natuurlijk in verschillende soorten. Zo heb je namelijk zwarte vitrage gordijnen, maar ook zwarte vouwgordijnen of zelfs zwarte rolgordijnen. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het! Zelfs zwarte gordijnen met prints ;)

Naast de keuze vitrage/ inbetween of overgordijnen, heb je nog keuze uit de stofsoort. Je kunt namelijk een zwart gordijn van linnen kopen, maar ook een zwart gordijn van velvet stof. Door te kiezen voor zwarte velvet gordijnen, breng je extra luxe in huis door de prachtige glans in de stof. Maar door te kiezen voor zwarte linnen gordijnen, ga je juist voor de pure en natuurlijke uitstraling van het interieur.

Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de combinatie aan te gaan. Zwarte transparante gordijnen in combinatie met zwarte overgordijnen, of juist een andere kleur overgordijnen. Het voordeel aan gordijn zwart, het past bij ieder interieur. Geef je interieur een stoere, chique maar ook zeker elegante uitstraling.

 

GORDIJN ZWART BESTELLEN BIJ 123GORDIJN

Zo zie je maar weer, er is altijd voldoende keuze, en zeker genoeg om over na te denken. Zet alle voor – en nadelen op een rij, wie weet maakt het de keuze makkelijker. Ben jij er al helemaal over uit en ben jij vastberaden om zwarte gordijnen te bestellen? Neem dan vooral even een kijkje tussen al onze prachtige, zwarte gordijnstoffen. Bestel jouw gordijn zwart bij 123gordijn, dan wordt het voor jou kant en klaar, op maat gemaakt!

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan zwarte gordijnen welke aan je wens kunnen voldoen.

WhatsApp
Bestelhulp