Gordijnen beige

Minder saai en heel veel meer warmte in woning nodig. Overweeg dan eens een beige gordijn. Mooi als basis en tijdloos.
Gordijnen beige

65 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

65 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

GORDIJNEN BEIGE

Beige gordijnen en sowieso beigetinten zijn helemaal terug van weggeweest. Het past lekker in de retro seventies invloed in het interieur en vergeet de Japandi interieurtrend niet. Deze stijl kenmerkt zich door een mix van Japan en Scandinavië. Werd de afgelopen decennia vooral grijs gebruikt als neutrale basiskleur. Nu wordt grijs snel ingehaald door beige. “Beige, het nieuwe grijs!” Door deze switch is er zelfs een nieuwe kleur ontstaan: Greige gordijnen, voor wanneer je nog even moet wennen aan het warmere beige. Deze kleur zit tussen grijs en beige in. Het is koeler dan beige, maar net even wat warmer dan grijs.

Beige vormt een mooie neutrale basis en serene kleur voor in huis. Je creëert een warme rustige sfeer. Door het aanbrengen van gordijnen in deze kleur maak je direct een eigen, maar ook aangename, neutrale, huiselijke sfeer. Beige als basis? Daar krijg je geen spijt van, want het past eigenlijk altijd. Beige combineert goed met de kleurtrends en andere kleurengamma’s van deze tijd. Beige gordijnen gemixt met warme bruin, taupe en terratinten. Een neutrale basis van beige gordijnen met witte wanden en kozijnen mag je niet vergeten. Kortom een beige gordijn past eigenlijk in elk huis en interieur.

Beige combineert mooi met pasteltinten als ook okerkleuren, bordeaux, blauw en groen. Zo kun je met beige gordijnen als neutrale basis alle kanten op en krijg je zelden spijt. Kies je voor gordijnen beige? Dan kies je voor lang plezier, rust, natuurlijk, basic, sfeer en warmte in de kamer.

Bekijk ook eens onze beige rolgordijnen en beige vouwgordijnen.

BEIGE GORDIJNEN SLAAPKAMER

Wel of niet beige gordijnen? Twijfel je nog over de kleur van de slaapkamergordijnen? Beige gordijnen passen makkelijk in de slaapkamers en kinderkamers. Een neutraal beige gordijn zorgt voor rust en eenvoud. Vergeet het alleen niet te voeren. Zo kun je nog meer uit de beige gordijnen halen. Namelijk een langere, diepere slaap, doordat het goed donker is en het klimaat velen malen meer constant blijft. Denk aan die snikhete zomeravonden, of ijzige noorderwind 's winters op de ramen. Met de juiste voering creëer je een heerlijk nachtrust. Hoe minder isolerend het huis of de ruimte is, des te meer winst er valt te behalen. Meer weten over beige isolerende gordijnen? Lees dan hier eens over de U-waardes. De term waarmee de isolatiewaarde wordt uitgedrukt.  

Lever nooit meer in op jouw nachtrust. Kies de juiste raamdecoratie op de slaapkamer. Zo kun je met beige gordijnen alle kanten op en maak je deze super eenvoudig verduisterend door de juiste voering te kiezen.

BEIGE LINNEN GORDIJN

Beige gordijnen linnen zijn van zichzelf en qua kleur al heerlijk natuurlijk. Door beige en linnen te combineren in de gordijnen creëer je a-la-minute een zachte, natuurlijke look in huis. De kamer krijgt karakter en ademt direct sfeer en warmte uit door het toevoegen van beige linnen gordijnen. Onze favoriete beige gordijnen bekijken

BEIGE GORDIJNEN VELOURS

Met beige gordijnen velours maak je het direct sfeervol en luxe. Voor een meer extravagant hotelsjiek sfeertje in huis moet je snel eens tussen de fluwelen beige gordijnen kijken. De velvettrend duurt al even en past enorm goed in de hedendaagse interieurs. We hebben als velvetspecialist in gordijnen, naast alle andere kleuren een enorm aanbod aan velours gordijnen beige. Beige fluwelen gordijnen in alle/enorm veel beige schakeringen. Zowel warme, bijna tropisch strandachtige en zandtinten, waar veel rood pigment in zit tot greige beige’s (grijs beige gordijnen of beige grijze gordijnen).

GORDIJN BEIGE KOPEN BIJ 123GORDIJN

• Hoge kwaliteit & eerlijke prijs
• Gordijnen beige gratis op maat
• Kant en klaar beige gordijnen op maat
• Jarenlange ervaring als gordijnspecialist
• Gratis beige samples

 

WhatsApp
Bestelhulp