Rolgordijnen grijs

 • Home
 • Rolgordijnen grijs

Rolgordijnen grijs

Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-9 van 11

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Darken - Slate
  Kom helemaal tot rust met de Darken - Slate! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 2. Shimmer - Grey
  De Shimmer is een soepele, verduisterende stof met minimale lichtinval. Aan de achterkant zit een speciale coating, wat ervoor zorgt dat de stof geen licht doorlaat. Ideaal dus voor op de slaapkamer of kinderkamer.
  € 50,58 vanaf
 3. Stone - Pewter
  De Stone is een duurzame en extra stevige stof. Aan de achterkant heeft het een speciale coating die licht en warmte tegenhoud. Dit zorgt ervoor dat je kamers koel blijven in de zomer en beschermt je in de winter tegen de kou. De stof is bovendien 100% lichtdicht, daardoor erg populair voor in de slaapkamer.
  € 50,58 vanaf
 4. Rock - Slate
  De Rock - Slate is een stevige stof met een grove structuur. Een veelzijdig rolgordijn, geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De stof is gemaakt van hoogwaardig polyester, daardoor erg sterk en vormvast. Zo weet je zeker dat je nog jaren plezier hebt van je rolgordijnen!
  € 47,92 vanaf
 5. Rock - Pewter
  De Rock - Pewter is een stevige stof met een grove structuur. Een veelzijdig rolgordijn, geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De stof is gemaakt van hoogwaardig polyester, daardoor erg sterk en vormvast. Zo weet je zeker dat je nog jaren plezier hebt van je rolgordijnen!
  € 47,92 vanaf
 6. Sunset - Pewter
  Last van inkijk in je huis? De lichtdoorlatende Sunset - Pewter is zichtdicht en beschermt je huis van nieuwschierige blikken van buitenaf. De stof laat echter nog wel een bepaalde hoeveelheid licht door, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Een ideaal rolgordijn voor de eetkamer, woonkamer of keuken.
  € 47,92 vanaf
 7. Sunset - Zinc
  Last van inkijk in je huis? De lichtdoorlatende Sunset - Zinc is zichtdicht en beschermt je huis van nieuwschierige blikken van buitenaf. De stof laat echter nog wel een bepaalde hoeveelheid licht door, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Een ideaal rolgordijn voor de eetkamer, woonkamer of keuken.
  € 47,92 vanaf
 8. Sunset - Sand
  Last van inkijk in je huis? De lichtdoorlatende Sunset - Sand is zichtdicht en beschermt je huis van nieuwschierige blikken van buitenaf. De stof laat echter nog wel een bepaalde hoeveelheid licht door, wat zorgt voor een aangename lichtinval. Een ideaal rolgordijn voor de eetkamer, woonkamer of keuken.
  € 47,92 vanaf
 9. Daylight - Pewter
  Geniet van een maximale hoeveelheid daglicht in je huis! Dit transparante rolgordijn is ideaal voor het creëren van sfeer met behoud van het natuurlijke licht. De transparante stof filtert het zonlicht, maar behoud het zicht naar buiten toe. Ideaal voor de woonkamer, of een raam met uitzicht op de tuin.
  € 45,25 vanaf
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina

Producten 1-9 van 11

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze rolgordijnen

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan grijze rolgordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.

Grijze rolgordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!