Vouwgordijnen zwart

Vouwgordijnen zwart

14 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

VOUWGORDIJN ZWART OP MAAT

Super stylish en direct een mooi verhaal met een vouwgordijn zwart. Zwart in het interieur is allang geen gek gezicht meer. Het wordt ook in allerlei aspecten van het interieur toegepast. Denk aan zwarte deuren en kozijnen, maar ook zwarte kookeilanden en toiletpotten. Zwart voor de ramen kan dan ook niet achterblijven. Zwarte vouwgordijnen zorgen voor sfeer en hebben direct iets luxe en statigs. Het past dan ook goed in de moderne interieurstijl, maar ook als zonwering voor een kantoorruimte. Ga jij voor stoer en chique met een van onze voor jou op maat gemaakte “vouwgordijnen zwart.” Uiteraard mogen alle andere kleurtjes ook, wanneer je geen zwart liefhebber bent. Alle vouwgordijnen en zwarte vouwgordijnen worden voor jou binnen 2-4 weken op maat gemaakt in eigen land. Zo kan jij binnen de kortste keren al genieten van je nieuwe aanwinst.

VOUWGORDIJN ZWART WOONKAMER

Wanneer je zwarte vouwgordijnen woonkamer of enkel zwarte vouwgordijnen keuken zoekt? Kijk dan snel even bij ons rond. Wist je dat je met zwarte vouwgordijnen in 1 keer een mooie, stoere, strakke sfeer kan creëren. Zwarte vouwgordijnen zorgen direct voor een uitgesproken stevige maar neutrale basis qua kleur. Je kunt er daarna nog alle kanten mee uit. Het is weer eens wat anders dan wit als basis en past daarom juist in de huidige interieurs en woonkamers.

SOORTEN VOUWGORDIJN ZWART

Hoe kies je jouw perfecte zwarte vouwgordijn? Een vouwgordijn zwart is er in enorm veel soorten. Transparante zwarte vouwgordijnen of een vouwgordijn zwart transparant zorgt voor een mooie gefilterde lichtinval en voorkomt direct de ergste inkijk van buiten naar binnen. Ze houden de ruimte mooi luchtig en open. Doordat de zwarte vouwgordijnen transparant zijn, zie je goed het vouwgordijnsysteem en de baleinen. Een mooi lijnenspel ontstaat.

Je zou ook kunnen kiezen voor meer gesloten zwarte vouwgordijnen. Kies dan voor een vouwgordijn zwart lichtdoorlatend in het menu voor transparantie vouwgordijn. Of kies voor een zwart transparant vouwgordijn en laat deze bijpassend voeren. Wanneer je dit type vouwgordijn sluit zal de inkijk aanzienlijk bemoeilijkt worden, zonder de ruimte compleet af te sluiten voor het licht. Geen opgesloten gevoel, doordat het enigszins luchtig oogt. Zwarte vouwgordijnen kunnen goed in meerdere interieurstijlen. Waren de vouwgordijnen voorheen voor in romantische of landelijke interieurstijlen. Tegenwoordig kan bijvoorbeeld een zwart linnen vouwgordijn heel gelikt staan in een industrieel of strak en modern interieur. Mooie stoere structuren in de weefsels geven extra leven en allure aan de zwarte vouwgordijnen.

Voor de afwerking van het vouwgordijn zwart raden we je aan om naast het standaard witte plastic en bediening/kettingsysteem ook te kijken naar de iets luxere rvs ketting en/of bedieningssysteem. Buiten de webshop om, bestaat de mogelijkheid voor zwarte elektrische vouwgordijnen. Stuur ons een email.

Zwarte vouwgordijnen kunnen eenvoudig gecombineerd worden met overgordijnen. Zo kleed je de ruimte mooi aan en het is ook nog eens een verbetering voor de akoestiek. Vergeet ook nooit de optie om de zwarte vouwgordijnen te laten voeren. Zwarte vouwgordijnen hangen direct tegen het raam en zullen dus gevoelig kunnen reageren op direct zon of UV-licht. Op termijn zullen helaas alle zwarte stoffen wat kunnen gaan verkleuren (lichter worden).

Door te kiezen voor een voering achter het zwarte vouwgordijn kun je dit kleur verschieten tegen gaan. Zo kun je kiezen voor een bijpassende zwarte voering achter het vouwgordijn, maar wanneer je liever hebt dat het er van buiten neutraal en goed passend uit ziet bij de witte vensters en kozijnen? Kies dan liever voor een witte of ecru standaard voering. Heb je vragen of wil je extra advies? Vraag ons alsjeblieft. We vinden het leuk om jou te helpen en het is onze job. Hopelijk kunnen we jou goed begeleiden, zodat jij jarenlang kunt gaan genieten van de mooiste zwarte vouwgordijnen.

VOUWGORDIJN VERDUISTEREND ZWART

Misschien wel de belangrijkste raamdecoratie of gordijnen van het huis. De slaapkamer gordijnen. Inleveren op slaap en/ slaapcomfort? Wil jij graag lekker fris en uitgerust wakker worden, dan moet je lekker fris en donker slapen? Kies dan eens voor een zwart verduisterend vouwgordijn. Vooral in de lente- en zomermaanden, wanneer het langer licht is zijn verduisterende vouwgordijnen een must. Houdt de vouwgordijnen overdag gesloten en hou warmte en kou veel langer buiten. De oplossing voor een meer constante temperatuur in de slaapvertrekken.

Des te meer donker de kleur vouwgordijn, des te beter deze in staat zijn om het licht tegen te gaan/houden. Een vouwgordijn zwart zal al snel verduisterend kunnen zijn door de donkere kleur en zeker wanneer de stof dicht en dikker is, dan zal het vouwgordijn veel licht tegen houden en kun je de ruimte verduisteren door het vouwgordijn zwart te laten zakken/sluiten. Maar het betekent niet dat het ook daadwerkelijk een typische verduisterende stof betreft. Hiervoor dien je echt in de vouwgordijn verduisterend zwart te moeten kijken en bekijk dan ook direct de 100% lichtdichte vouwgordijnen zwart. Wist je dat je bij niet verduisterende stoffen altijd nog de optie hebt om deze lichtdicht te voeren. Dit maakt de collectie voor een vouwgordijn zwart extreem uitgebreid en zo zit er altijd een mooie kwaliteit voor jou bij.

Vouwgordijn zwart voor in de babykamer of de kinderkamer. Zorg voor de juiste stof of voering. Wist je dat je de vouwgordijnen zwart, indien passend het beste de hele dag gesloten kunt houden in de slaapvertrekken van de kinderen. Zo blijft de warmte ’s zomers langer buiten en hou je in de winter de warmte beter en veel langer binnen. Kortom een veel meer constant en prettiger slaapklimaat voor jong en oud. En hoe stoer? Een paar vouwgordijnen zwart voor de uniseks babykamer. Eens iets anders dan de pastelletjes. I love it.

ZWART VOUWGORDIJN SHOP JE EENVOUDIG BIJ 123GORDIJN

Wil je zeker weten jaren genieten van de mooiste vouwgordijnen zwart. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Shop jouw perfect op maat gemaakte vouwgordijn zwart bij 123gordijn.nl

 

 

WhatsApp
Bestelhulp