Warmtewerende rolgordijnen

Warmtewerende rolgordijnen

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

HOU JE HOOFD KOEL MET EEN WARMTEWEREND ROLGORDIJN

Super sjiek, van die mooie, grote raampartijen met natuurlijke lichtinval in jouw woning. Maar wanneer de zon er de hele dag vol op schijnt, kan het snel bloody hot worden in huis. Vooral wanneer de ramen op de zonkant staan. Juist dan is het belangrijk om voor de juiste raamdecoratie te kiezen. Warmtewerende rolgordijnen zijn niet alleen esthetisch verantwoord in veel huizen. Ze geven een mooie, strakke afwerking, welke goed past in de moderne interieurstijl. Ze zijn door hun handige bediening ook enorm handig in slaapkamers en kinderkamers. Ook voor  kantoorgebouwen met veel glas en lichtinval lenen warmtewerende rolgordijnen zich uitstekend. Direct een aangekleed geheel, maar toch mooi strak. Dat is de reden dat er vaak voor deze basis gekozen wordt. Met een rolgordijn zon en warmtewerend kun je eenvoudig het licht en de warmte in huis of op het werk controleren. Sinds een aantal jaren hebben we een collectie rolgordijnen toegevoegd aan ons assortiment. Met een warmtewerend rolgordijn of een combinatie van een warmtewerend rolgordijn en een overgordijn kun je nog beter de hoeveelheid licht en warmte in huis regelen.

Kies uit een van onze warmtewerend rolgordijnen. Er zijn verschillende soorten warmtewerende rolgordijnen. Zo hou je het lekker lang koel in huis en bespaar je op de airco en dat is beter voor het milieu en de portemonnee. 

WELKE ROLGORDIJNEN HOUDEN WARMTE BUITEN?

Warmtewerende rolgordijnen kunnen helpen je huis te isoleren en de warmte ’s zomerse velen malen langer te weren. Een aantal van onze warmtewerende rolgordijnen zijn speciaal zon en warmtewerend. Ze hebben een coating aan de achterzijde van het rolgordijndoek. Dat herken je door het glanzende, beetje “plastic look” laagje aan de achterkant van het warmtewerende rolgordijn. Het oppervlak weerkaatst het felle zonlicht, waardoor het de warmte tegenhoudt.

ROLGORIJN WARMTEWEREND VERDUISTEREND

Een voordeel van de verduisterende rolgordijnen warmtewerend is dat deze uitermate geschikt zijn voor de slaapkamers en kinderkamers. Doordat ze een soort coating aan de achterzijde hebben houden ze niet alleen de warmte langer buiten, maar zijn ze verduisterend van zichzelf. Zo maak je met een verduisterend rolgordijn warmtewerend het direct lekker donker in de slaapkamers. Met een verduisterend en warmtewerend rolgordijnen vang je twee vliegen in één klap. Koel en donker slapen. Zeker ook voor de kinderkamers zijn warmtewerende rolgordijnen aan te bevelen. Om optimaal gebruik te maken van de warmtewerende functie van de rolgordijnen is het van belang om deze goed op maat te hebben. Zo kunnen er niet te veel kieren en lichtstraten ontstaan. Wil je de kamer echt 100% warmtewerend en verduisterend met rolgordijnen maken, dan mag/kun je ons altijd een bericht sturen. We hebben namelijk buiten de webshop de mogelijkheid om de rolgordijnen warmtewerend verduisterend met speciale afsluitende strips af te werken, waardoor het complete raam wordt afgesloten en er geen openingen meer zitten tussen het kozijn en het raam. Zo sluit je het doek mooi af en kan er geen licht of warmte doorheen komen. Wist je dat de stoffen van de warmtewerende rolgordijnen enorm kleurecht zijn. Kortom jarenlang plezier en mooie kleuren in iedere kamer.

OPTIMALE ISOLATIE

Combineer je een warmtewerend rolgordijn met een overgordijn, dan creëer je nog een extra laag qua isolatie. Heb je de basis eenmaal op orde met de warmtewerende rolgordijnen, dan kun je altijd uitbreiden. Wil je meer isolatie? Of zoek je sfeer en wil je de akoestiek verhogen? Combineer dan een warmtewerend rolgordijn met een vitrage of overgordijn. Door het toevoegen van extra lagen zorg je voor extra isolatie en stilstaande lucht. Wat in de zomer betekent dat je de warmte langer buiten houdt en in de winter die vervelende koude tochtstromen tegen gaat. Het mooie van warmtewerende rolgordijnen is dat ze een mooie eerste basis zijn, waarna je met extra lagen en gordijnen nog alle kanten op kunt. Wel is het belangrijk om het gehele raam te bekleden, en geen tochtkieren over te houden. De mate van isolatie is afhankelijk van de dikte van de stof. Bij een dikkere stof, is de isolatie veel beter dan bij een dunnere stof. Hier kun je dus rekening mee houden voor jouw warmtewerende rolgordijnen en gordijnen. Bovendien zijn verduisterende warmtewerende rolgordijnen de beste rolgordijnkeuze voor isolatie.

 

ROLGORDIJNEN WARMTEWEREND BESTELLEN BIJ 123GORDIJN

Zet de airco een standje lager en hou je hoofd koel. Bij 123gordijn kun je heel eenvoudig en snel jouw warmtewerende rolgordijnen op maat laten maken. Een warmtewerend rolgordijn kant en klaar bij jou thuis geleverd. Maatwerk en gemak bestel je bij 123Gordijn!

  • Snelle levering
  • Warmtewerende rolgordijnen op maat
  • Alle kleuren warmtewerende rolgordijnen
  • 9,1 reviews Kiyoh

 

 

WhatsApp
Bestelhulp