Warmtewerende rolgordijnen

 • Home
 • Warmtewerende rolgordijnen

Warmtewerende rolgordijnen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Stone - Pewter
  De Stone is een duurzame en extra stevige stof. Aan de achterkant heeft het een speciale coating die licht en warmte tegenhoud. Dit zorgt ervoor dat je kamers koel blijven in de zomer en beschermt je in de winter tegen de kou. De stof is bovendien 100% lichtdicht, daardoor erg populair voor in de slaapkamer.
  € 50,58 vanaf
 2. Darken - Night
  Kom helemaal tot rust met de Darken - Night! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 3. Darken - Misty grey
  Kom helemaal tot rust met de Darken - Misty grey! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 4. Darken - Off white
  Kom helemaal tot rust met de Darken - Off white! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 5. Darken - White
  Kom helemaal tot rust met de Darken - White! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 6. Darken - Slate
  Kom helemaal tot rust met de Darken - Slate! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Warmtewerende rolgordijnen

Het assortiment van 123gordijn biedt een diverse keuze aan warmtewerende rolgordijnen welke aan je wens kunnen voldoen. In slechts 3 stappen op een eenvoudige en snelle manier de juiste gordijnen kiezen en bestellen.

Warmtewerende rolgordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!