Warmtewerende rolgordijnen

 • Home
 • Warmtewerende rolgordijnen

Warmtewerende rolgordijnen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Nieuw
  Pux - Warm Bath
  De Pux is een mooie, stevig vallende gordijnstof met een grove structuur wat een stoere uitstraling geeft. Door een lichtdichte coating aan de achterzijde is deze stof 100% lichtdicht. Daarnaast ook brandvertragend, extra veilig in huis! Op warme dagen zorgt het ervoor dat de warmte lekker buiten blijft, zodat je beter kan slapen in een koele kamer.
  € 29,95 p/m² maatgordijn vanaf € 183,90
 2. Darken - Night
  Kom helemaal tot rust met de Darken - Night! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 3. Darken - Misty grey
  Kom helemaal tot rust met de Darken - Misty grey! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 4. Darken - Off white
  Kom helemaal tot rust met de Darken - Off white! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 5. Darken - White
  Kom helemaal tot rust met de Darken - White! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
 6. Darken - Slate
  Kom helemaal tot rust met de Darken - Slate! Dit verduisterde rolgordijn heeft aan de achterkant van de stof een speciale coating die al het licht tegenhoud. Zo houd je de slaapkamer donker en koel, waardoor je ongestoord van je nachtrust kunt genieten.
  € 49,25 vanaf
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Moeite je huis ‘s zomers koel te houden?

Als je ramen aan de zonkant staan, kan het ‘s zomers onaangenaam warm worden in huis. In veel moderne woningen met grote ramen en veel natuurlijk lichtinval, is dit een groot probleem. Om in de zomer te kunnen genieten van een aangenaam koel huis, is het belangrijk je raamdecoratie hierop af te stellen.

 

Warmtewerende rolgordijnen

Er zijn verschillende soorten raamdecoratie die helpen de warmte ’s zomers buiten te houden, zodat het binnen lekker koel blijft. Kies bijvoorbeeld voor rolgordijnen met een lichte kleur. Het lichtgekleurde oppervlak weerkaatst het felle zonlicht, waardoor het de warmte van de zon tegenhoudt.

Wanneer je de ruimte koel en (’s morgens) donker wilt houden, kun je kiezen voor een lichtdichte rolgordijnstof met aan de achterkant een speciale coating. Dit is een extra laag aan de achterzijde van de stof die al het licht en de warmte zo veel mogelijk tegenhoudt. Zo kun je ‘s zomers genieten van een aangenaam koel huis.