Rolgordijn op maat

74 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

74 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn ontzettend populair. Dat is ook niet zo gek, je kunt ze tegenwoordig in allerlei bijzondere stoffen en hippe kleuren krijgen. Daarnaast zijn ze erg praktisch. Je kunt het bedieningsmechanisme gebruiken om de hoogte en inkijk te regelen. Zo bepaal je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy.

Laat ons je perfecte rolgordijn op maat maken. Zodoende sluit het rolgordijn precies aan bij de exacte afmeting van het raam, met minimale naden en kieren. Je kunt zelf jouw favoriete stof en afwerking kiezen, zodat het rolgordijn altijd mooi past bij je interieur.

Eenvoudig meten en monteren

Met behulp van de meetinstructies op de website, is het opmeten van je raam eenvoudig en gemakkelijk zelf te doen. Kom je er toch niet uit of zit je met een vraag, kun je ons altijd even bellen of mailen. Zo ben je er altijd zeker van dat het rolgordijn altijd precies passend is.

Het ophangsysteem is zo gemaakt dat het gemakkelijk zelf te monteren is, ook als je zelf niet zo handig bent. Je schroeft het ophangsysteem vast op of in het kozijn en klikt het rolgordijn erin. De meegeleverde handleiding legt je stap voor stap uit hoe je dit moet doen.

 

Baby en kinderkamer rolgordijnen

We hebben een reeks coole en kleurrijke kinderprints toegevoegd aan onze website in populaire thema's en met trendy kleuren.Ideaal voor kinderdagverblijven, kinderkamers en speelruimtes. Waarom? Omdat we er vrolijk van worden en de kinderen ook! Opgroeien is een ontdekkingsreis met wat risico’s.

Zo kun je bij de bedieningshoogte een maat invoeren. Meet vanaf de grond tot aan de plaats van bevestiging. In verband met kindveiligheid wordt de ketting ingekort zodat het altijd minimaal 150cm boven de grond komt te hangen. Of bestel rolgordijnen met child safety. Dit is een verbinding die los laat wanneer er meer dan 6 kg spanning op de ketting komt. Altijd kindveilig.

Collectie rolgordijnen op maat

Zoek je een perfect op maat gemaakte rolgordijnen van hoogwaardige kwaliteit, dan zijn onze rolgordijnen op maat echt iets voor jou. Je kunt kiezen uit veel verschillende stofsoorten en kleuren, er zit altijd wel iets passends voor je bij.

Afhankelijk van het type stof laat het veel of weinig licht door. Een transparante of lichtdoorlatende stof, filtert het zonlicht, wat zorgt voor een zachte lichtinval. Je kunt deze stoffen ook gebruiken om een beetje privacy in je huis te creëren. Overdag beperken ze de inkijk, maar je behoudt de natuurlijke lichtinval.
Een verduisterende of lichtdichte rolgordijnstof maakt het daarentegen juist lekker donker. Een ideale keuze voor bijvoorbeeld de slaap- of kinderkamer. 

Gratis rolgordijn stofstalen

We begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om eerst de stof te hebben gezien voordat je een bestelling gaat plaatsen. Om een goed indruk van de stof en de kleur te krijgen, kun je op de website, geheel kosteloos, proefstalen aanvragen. Je krijgt deze gratis thuisgestuurd, zodat je kunt afwegen welke stof het beste past bij je interieur en rustig in eigen omgeving, een keuze kunt maken.

100% tevreden Joyce of wil je nog meer weten over rolgordijnen? Lees dan de blog

Rolgordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

WhatsApp
Bestelhulp