ROZE INTERIEUR

ROZE INTERIEUR

Bronnen: zie ons moodboard ROZE op pinterest

Roze NUDE & Rose

Roze is niet langer alleen voor de meisjes- en prinsessenkamers. Roze zoetsappig? "babyroze of zuurstokroze" misschien. Ondanks het vrouwelijke gevoel bij roze kan het nu helemaal stoer toegepast worden. Het gaat om de juiste mix met andere kleuren en materialen.

Er zijn ontzettend veel soorten roze. Met name de nudy’s en terra pink doen het uitermate goed bij ons dit jaar. Je kunt ze eindeloos combineren met de warme aardse tinten, zoals bordeaux, roestkleuren en oker. Het lijkt op het kleurenpallet van de jaren '70.

Maar ze doen het ook goed bij koele grijzen en blauw en groen. Zo kan het zelf in de industriele interieurs verwerkt worden.

Kortom je ontkomt niet aan roze op het moment.

Roze, dusty rose, nude, nudy, oudroze, terra pink, poeder roze, babyroze, vergrijsd roze, lilaroze, paarsroze, zuurstokroze, barbyroze, fuchsiaroze, hardroze of neonroze.

KLEUR VAN DE MAAND

Roze Roze GORDIJNEN EN roze IN JE INTERIEUR

Wij hebben veel roze gordijnen. Voor ieder interieur. Ben je op zoek naar een romantische stijl, dan hebben we prachtige roze linnen gordijnen. Maar we hebben ook een heel scala aan roze velours of fluwelen gordijnen.

Roze overgordijnen - roze vouwgordijnen - roze rolgordijnen

Misschien kan ik je verleiden om de gratis roze gordijnstaaltjes te bestellen. Zo kun je ze thuis goed bekijken en bij de kleuren van je interieur houden.

Wat denk je van roze met goud? Of liever enkel een roze kussentje voor op jouw plofbank.

Ben je om en  zie jij wit wel zitten? BESTEL altijd eerst DE GRATIS

roze STOFSTAALTJES

(een andere kleur mag natuurlijk ook❤️)

 

Wat voor type kleur ben jij? check dan deze blog.

 

ROZE WEETJES: VOLGENS DE BEELDBALIE

(HOE DAN? EVEN GOOGLEN)

Roze

“De kleur roze is een overwegend vrouwelijke kleur, die zowel speels als passioneel wordt gezien. Deze zachte tint van rood ontspant en verzacht en wordt als kalmerend ervaren. De speelse associaties zijn energie, vrolijk, zoet, jeugdig. Passionele associaties zijn liefde, drama, flirten en spannend. Vanwege deze beide kanten van de kleur, wordt hij vaak gebruikt in relatie tot de liefde.”Related Products

WhatsApp
Bestelhulp