Gordijnen met patroon

Gordijnen met patroon
Filteren

15 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

GORDIJNEN MET PATROON

Direct een luxe touch voor in jouw interieur. Kies dan voor een van de gordijnen met patroon! Ook wel een jacquard genoemd. Bij een print is de afbeelding op de stof gedrukt. En bij een Jacquard wordt de print of het patroon met een ingewikkeld weefpatroon en meerdere kleuren garens gewoven. Soms ook met verschillende grondstoffen garens, waardoor er met de eindbewerking gekke motieven kunnen onstaan, doordat beide grondstoffen anders reageren op een eindbewerking (finish). Hierdoor kunnen hele leuke effecten gecreëerd worden. Gordijnen met patronen zijn vaak wat luxer dan de print gordijnen. Gordijnen met of zonder patroontjes? Je maakt er wel direct een sfeertje mee. Variërend van bonte en/of uitgesproken gordijnen tot meer subtiele patronen. Een ding is zeker. Met een patroon gordijn kies je voor een ultieme sfeer en een statement in de ruimte voor jarenlang plezier. Kies voor een subtiel patroon gordijn en ervaar rust in de ruimte. Of een van onze heerlijke uitbundige velours met prints en jaquard patronen en je hebt direct die ultraluxe boudoir sfeer te pakken, zonder ordinair te zijn. Het moet wel je stijl zijn. Kortom you love it or hate it. Ben je liefhebber van gordijnen met iets extra’s, dan zit je bij ons goed. Onze collectie patroon gordijnen is de laatste 2 jaar enorm uitgebreid, waardoor er altijd wel een leuk patroon gordijn voor jou bij zit. Voor het geval je zoekt naar gordijnen wit met patroon of gordijnen grijs met patroon? Onze webshop is gevuld met alle soorten gordijnen en dus ook gordijnen met patroon.
Bekijk hieronder direct alle patroon gordijnen. 123Gordijn dè gordijn specialist. Eenvoudig besteld, supersnel kant en klaar gordijn met patroon op maat geleverd. Hangen en genieten maar! Vergeet niet/nooit eerst een gratis gordijnstaal. Zo voorkom je een eventuele patroon teleurstelling ; - )

VELOURS GORDIJNEN MET PATROON

Eindeloos variëren met onze gordijnen met patronen. Hier vind je onze uitgebreide collectie luxe gordijnen en ook die fantastische en luxe velours gordijnen met patroon. Alle kleurrijke velours patroon en printstoffen kun je kiezen. Neem een kijkje en bestel gratis stofstalen alvorens de gordijnen te bestellen.
Liever een kussen met patroon of een losse meter gordijnstof met patroon?

DESSIN PATROON GORDIJNEN

Onze mooie kwaliteit patroon gordijnen worden met veel enthousiasme ontvangen tegenwoordig. Je vindt ze onder het filter dessin in de webshop. Hier vind je onze uitgebreide collectie luxe gordijnen met patroon en ook die fantastische en luxe velours gordijnen met patroon. Al onze gordijnen met patroon kunnen bijpassend, isolerend of lichtdicht gevoerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld gordijnen wit met patroon lichtdicht voeren voor de slaapkamers. Dit zorgt voor een donkere slaapkamer en toch luchtig wit gordijn gevoel.


KOOP DE BESTE GORDIJNEN BIJ 123GORDIJN.NL

Houd jij van niets anders, dan leuke prints en patronen. Shop dan hier de leukste gordijnen? Gepassioneerd en met uiterste precisie geconfectioneerd door ons atelier, welke alweer 90+ jaar bestaat. Allereerste Nederlandse gordijnen webshop.

  • Supersnel op maat gordijn
  • Gratis gordijnstalen per post
  • Uitgebreide keuze
  • Mooie Google en Kiyoh reviews

 

 

 

WhatsApp
Bestelhulp