KiyOh reviews

30 keer bekeken  dinsdag 20 december 2022

Reviews (klantbeoordelingen), hoe weet je dat deze betrouwbaar zijn?

Als onderdeel van ons keurmerk van Thuiswinkel.org maken wij gebruik van KiyOh reviews voor onze webshop 123gordijn.nl. 

123gordijn vindt het belangrijk om een betrouwbare webshop te zijn en te blijven. Dit is jaarlijks een speer-en aandachtspunt voor ons als klantenservice, maar zorgt ervoor, dat jullie veilig bij ons kunnen kopen. Je kunt van duizenden klanten voor jou de klantervaringen teruglezen en hoe zij het winkelgemak bij 123gordijn.nl hebben ervaren. Altijd eerlijk, veilig en transparant. De meeste reviews zijn goed en daar zijn we trots op. Ook de minder goede reviews zijn inzichtelijk. Uiteraard proberen wij met deze feedback in samenspraak met de klant altijd tot een passende oplossing te komen. Benieuwd naar onze reviews, hier kan je ze vinden.

Na ontvangst van de nieuwe gordijnen, sturen we via onze partner KiyOh een vrijblijvende email met het verzoek een review voor ons te schrijven. Hierin kun je vertellen hoeveel sterren je ons bedrijf waard vindt en er is ruimte voor een persoonlijke noot. Nieuwe en toekomstige klanten kunnen door het lezen van deze klantervaringen een beeld vormen van onze services. Eerlijke klantervaringen zijn enorm waardevol.

KiyOh controleert als externe partner de betrouwbaarheid van de reviews en garandeert dat de gegeven beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten. Hier kan je er meer over lezen.

Nog vragen of onduidelijkheden omtrent de Thuiswinkel waarborg of vragen over reviews. Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Dankjewel!


Vond je het nuttig?
WhatsApp
Bestelhulp