Retourzendingen

2620 keer bekeken  woensdag 31 januari 2018

Retourzendingen of meetverzekenigen

Wist je al dat wij geen meetverzekering hebben? Indien jij niet tevreden bent met het eindresultaat of de maten kloppen niet, neem dan direct contact met ons op. Je mag ons bellen, maar je kan ook een e-mail sturen naar de klantenservice.

Wij kunnen ons heel goed voorstellen, dat jij niet dagelijks gordijnen op maat bestelt! Wij hebben alle begrip, wanneer er een keer iets niet helemaal goed is gegaan. Wij streven naar goede oplossingen aangezien wij van blije klanten houden. Daarom staan wij altijd open om te kijken naar een goede oplossing. Aangezien wij energie krijgen van onze mooie, kwalitatieve hoogwaardige gordijnen en hiervoor staan.

Benieuwd hoe wij dat doen?? Lees onze reviews eens.

Kortom een meetverzekering is bij ons niet nodig.

Wanneer wij de gordijnen retour willen zien, om ze te kunnen beoordelen, zullen wij jou een retourformulier sturen. Je kunt de gordijnen dan netjes ingepakt terug sturen. Wij zullen na ontvangst altijd zorgen dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. Mocht ons atelier het diezelfde dag nog kunnen herstellen, zullen zij dat altijd prioriteit geven. We streven ernaar zo snel mogelijk het aangepaste gordijn naar jullie terug te sturen. Zodat jullie niet te lang zonder gordijnen zitten. Voor slaapkamers hebben we eventuele noodgordijnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is de gordijnen in een stevige doos en goed verpakt naar ons retour te sturen. Mail ons jouw verzendbewijs en wij storten de verzendkosten dezelfde dag nog retour.

Zo werken wij en daar zijn wij heel trots op.


Vond je het nuttig?
WhatsApp
Bestelhulp