Lichtdichte, standaard, thermische, molton of bijpassende voering?

11922 keer bekeken  woensdag 31 januari 2018

Standaard bijpassende kleur

De iets luxere variant is dat wij voor jou de beste bijpassende kleur voering bij jouw gordijn uitkiezen. Ook hier is het mogelijk om vooraf een staal van te ontvangen. Laat het ons weten, wanneer je hier onzeker over bent, dan sturen wij zo snel mogelijk nog de alternatieven per post naar jou toe. Wanneer de kleur niet te combineren is met dezelfde kleur zal het gordijn alsnog met een (gebroken) witte kleur worden gevoerd.

Foto: Velvet - Little Cherry bijpassende voering, Rustic - Thyme lichtdicht gevoerd, Velvet - Positive Gold bijpassende voering.

Molton voering

Wil jij een heerlijk super-de-luxe gordijn in de winter? Dan is deze optie de beste keuze. Extra warmte en isolatie in je gordijn? Kies dan voor een moltonlaag tussen het gordijn en de voering. Ons atelier stikt dan een mooie dikke 100% katoenen moltonvoering tussen het gordijn en de voering.. Nog meer volume en warmte. Bovendien heb je geen last meer van de tocht in jouw huis. Deze extra laag zorgt voor een behaaglijk gevoel en binnenklimaat.

NB. Het gordijn bestaat dan uit 3 lagen: Gordijnstof – molton – voeringstof

Lichtdichte voering

Je kunt jouw gordijn laten voeren met een lichtdichte voering. De voering bestaat uit 70% polyester en 30% katoen. Deze voering zorgt ervoor dat dat het gordijn 100% licht tegen houdt. Er komt dus geen licht doorheen! Deze lichtdichte voering bestaat uit een extra laag, een coating, welke al het licht tegen houdt. Zo kan je na een nachtdienst of in de zomer lekker donker slapen.

Ons advies is om de master bedroom  en eventuele kinderkamers “altijd” te voeren met een lichtdichte voering. Een bijkomend voordeel is dat het ook een isolerende functie heeft. Houdt ’s zomers de warmte langer buiten en ’s winters juist binnen

Foto: Molton, bijpassende voeringen, thermische voering.

Thermische voering

Tot slot kun je kiezen voor de optie thermische voering.

Wij hebben hier momenteel 1 soort standaard voor. Het is de goedkoopste oplossing om jouw gordijn een betere isolatiewaarde te geven. Deze voering is een 2 laags systeem. Een standaard witte katoen beplakt met een dun fleecelaagje. De lichte katoen is de zichtbare achterzijde van jouw gordijn.

 

 

 

 


Vond je het nuttig?
WhatsApp
Bestelhulp