Vouwgordijnen

2071 keer bekeken  woensdag 31 januari 2018

Wist je dat onze vouwgordijnen met zorg worden gemaakt, gewoon in Nederland bij een professioneel atelier?

Vouwgordijnen op maat

Een vouwgordijn op maat van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en snel geleverd aan huis, dat kan bij 123gordijn.nl. Wist je dat onze vouwgordijnen met zorg worden gemaakt, gewoon in Nederland bij een professioneel atelier? Een eerlijk product voor een eerlijke prijs, dat zijn de vouwgordijnen van 123gordijn. Daarnaast is onze bestelprocedure zo eenvoudig mogelijk gemaakt, zodat je slechts in een paar stappen je bestelling plaatst, rustig afwacht en daarna geniet van jouw product op maat thuis.

Montage vouwgordijn

Onze vouwgordijnen zijn makkelijk te monteren, slechts een paar schroeven en je klikt het systeem vast. Bekijk ook de montagehandleiding vouwgordijnen. Aan de zijkant zit een ketting waarmee je de hoogte kan bepalen en je kan ervoor kiezen om de baleinen aan de voorkant of achterkant te laten verwerken.

Levertijd vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen hebben een gemiddelde levertijd van 2 weken bij voldoende voorraad van de gordijnstof. Omdat het maatwerk betreft heeft een vouwgordijn meer bewerking nodig dan een standaard gordijn en is de levertijd iets langer.

Voordelen vouwgordijnen van 123gordijn

  • Past in vele interieurstijlen
  • Ze nemen minder ruimte in beslag dan een overgordijn
  • Door maatwerk geschikt voor grote en kleine (smalle) ramen
  • De kettingbediening maakt weinig tot geen geluid


Vond je het nuttig?
WhatsApp
Bestelhulp