Specifieke gordijn wensen

2806 keer bekeken  donderdag 15 maart 2018

Er zijn veel verschillende soorten interieur en verschillende woonwensen. Wat doe je wanneer je een speciale vorm raam hebt of niet een standaard afmeting? Ook dan kan je bij ons terecht met je vraag of wens. Ook bij grootschalige projecten adviseren we graag.

Neem contact met ons op per email, bij voorkeur met een foto of tekening van de situatie en daarbij je wensen voor raambekleding, stofsoort en kleur. Wij laten ons atelier en de stylist bekijken wat wij kunnen betekenen in jouw situatie. De 123gordijn specialist maakt dan een offerte op maat zodat jij ook kan genieten van een maatwerk product bij jou thuis. Soms is het een gecompliceerde situatie en kunnen wij niet een product leveren conform onze kwaliteit, wij kiezen er dan voor om niet een offerte te maken. We willen graag kwaliteit leveren en 100% achter ons product staan.

Mocht je specifieke wensen hebben neem dan contact op met één van onze medewerkers. Je kunt ons per email bereiken via service@123gordijn.nl Wij helpen je graag!


Vond je het nuttig?
WhatsApp
Bestelhulp