• Vandaag besteld, binnen 3 weken in huis
  • Gratis proefstalen
  • Goede kwaliteit

Wat zijn de levertijden?

10934 keer bekeken  woensdag 31 januari 2018

Snel een gordijn op maat  -  maat gemaakt gordijn in no-time 

Vandaag besteld en morgen in huis! Dat hebben we het liefst en we snappen dat jij daar zin in hebt. Alleen we hebben hier te maken met een product wat met veel zorg voor jou op maat gemaakt wordt.

Bij al onze artikelen is per product een indicatieve levertijd aangegeven. Dit houdt in dat wij streven naar een levering binnen deze termijn. De indicatie is afhankelijk van meerdere factoren. De stand van de voorraad stoffen in ons magazijn bijvoorbeeld en het aantal bestellingen dat binnenkomt. We streven ernaar alle bestellingen te leveren binnen een termijn van 1-3 weken voor de gewone gordijnen. Voor de rolgordijnen geldt een termijn van 1-2 weken en voor de vouwgordijnen geldt een levertijd van 2-4 weken. Op een enkele uitzondering na zijn wij trots dat wij in 99% van de gevallen binnen de hierboven gestelde termijn/levertijd kunnen leveren. 

Indien de levertijd afwijkt dan word je hiervan altijd per e-mail op de hoogte gesteld door onze klantenservice. Wanneer je een account hebt aangemaakt bij de bestelling, dan kan je zelf de status volgen van je gordijnen. Zo zie je bijvoorbeeld, wanneer de stof naar het atelier gaat. Wanneer het atelier ermee aan de slag gaat en wanneer de gordijnen klaar zijn voor verzending. Nadat je bestelling is overgedragen aan de vervoerder, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail met een track en trace code, zodat je de zending kunt volgen. Uitpakken. ophangen & genieten maar!

Meerdere bestellingen of verschillende gordijnen besteld

Indien je bestelling uit meerdere artikelen bestaat, dan is de levertijd afhankelijk van het artikel met de langste levertijd. Alle artikelen uit je bestelling zullen dan in één keer worden verzonden. Heb je haast, dan mag je ons ten alle tijden naar de actuele voorraad en/of status van het atelier vragen.

Kortom, heb je vragen over de levertijden van onze gordijnen?

Neem dan contact op via service@123conceptstores.nl met de klantenservice.


Vond je het nuttig?
WhatsApp
Bestelhulp