RAAMDECORATIE IDEEËN SLAAPKAMER

Slaapkamergordijn: Velvet - Positive Gold

Vorige blog heb ik je ideetjes en tips gegeven voor ideeën raamdecoratie in het algemeen. Met onderstaande uitleg zou het kiezen van de juiste raamdecoratie voor de slaapkamer eenvoudig moeten verlopen. Nieuwsgierig naar de raamdecoratie voor in de slaapkamer? Waarmee kan je rekening houden, wanneer je de raamdecoratie voor de slaapkamer wil aanschaffen. Allereerst inventariseer je alle wensen en vereisten voor dit type raamdecoratie. Slaapkamergordijnen zijn bij een verhuizing of verbouwing meestal de eerste gordijnen welke aangepakt worden. Niemand wil per slot van rekening in de picture liggen. Plus het feit dat veel mensen niet goed slapen, wanneer de kamer te licht is met name ’s zomers. Zowel het dag en nachtritme kan verstoord worden in deze tijd. Te laat naar bed en veel te vroeg alweer gewekt door de eerste zon.

Direct slaapkamer gordijnen shop je hier. Vergeet nooit om eerst die leuke volledig gratis en  vrijblijvende gordijnstaaltjes aan te vragen. Meestal een dag later in huis met de post. Een dag meer of minder voor de perfecte keuze maakt het verschil. Met de gratis geleverde stalen zie je direct of het past bij de kleuren en materialen in jouw eigen slaapkamer.

Gordijn links: Kappa - Amber.

RAAMDECORATIE IDEEËN SLAAPKAMER OP MAAT

Raamdecoratie ideeën slaapkamer kun je online vinden. Kijk eens rond op Pinterest en laat je inspireren door al die mooie plaatjes. Denk ook eens aan het doorluchten in de slaapkamers. Je wil lekker fris en in schone lucht kunnen slapen om de meest waardevolle slaap te pakken om de volgende dag er weer tegenaan te kunnen. Gezond slapen is meer en meer een belangrijk speerpunt voor de algehele gezondheid. Zo schijnen bijvoorbeeld sport en/of dieet niet te werken, wanneer er niet een goede nachtrust op volgt. Het lichaam heeft tijd nodig om zichzelf te kunnen herstellen, resetten en verfrissen. Spijsvertering en verbranding, maar zeker ook je mentale gesteldheid vaart wel op deze dagelijks repeterende slaapritme voor rust. Een vlieg of een mug kan de nachtrust enorm verstoren. Zo is het wellicht handig om horren en vliegengordijnen te nemen, wanneer je de ruimte lekker wil kunnen doortochten. Horren op maat zijn online goed verkrijgbaar en voor grote, zakelijke projecten hebben wij goede adressen en kunnen we wellicht iets voor je betekenen. Je mag ons altijd naar meer informatie vragen. Liever geen horren in de slaapkamer. Ze ogen misschien wat ongezellig en je kunt ook altijd een inbetween gordijn overwegen. Wanneer je deze in de zomer gesloten houdt, kun je gespuis zo goed als buiten jouw slaapkamer houden. De slaapkamer is dè ruimte waar je het in 1 klap donker wil kunnen hebben. Verduisterende raamdecoratie en dan met namen verduisterende raamdecoratie op maat, zodat alle zijnaden, zomen, plooien perfect aansluiten en lichtkieren aan het zicht worden ontnomen zijn zeker geen overbodige luxe voor de betere slaap en nachtrust.

Heb je iets meer uit te geven en ben je echt op zoek naar iets bijzonders, dan past raamdecoratie op maat beter. Zeker voor in de slaapkamer. Het mag wat meer kosten, maar dan heb je ook een perfect passend slaapkamergordijn. Geen gekke licht-of tochtkieren, omdat het zo goed op maat is gemaakt. Je kunt er enorm lang van genieten en dat is nu net de reden dat maatwerk wat meer mag kosten.

Maatwerk gordijnen voor de sfeer en comfort in de slaapkamer. Hieronder het aanbod maatgordijnen waar je uit kan kiezen.

RAAMDECORATIE - SLAAPKAMER GORDIJNEN

Een combinatie van mooie inbetween gordijnen en verduisterende overgordijnen voor in de slaapkamer zijn de meest luxe en super sfeervolle manier van raambekleding. Door de inbetweens kan je je overdag lekker vrij bewegen en hoef je je niet te schamen voor die vreselijk gênante ‘out of bed look.’ Slaapkamers met grote oppervlakte aan glas lenen zich bij uitstek voor bovenstaande combinatie.  

 • Slaapkamer gordijnen op maat
 • Transparante vitrage Inbetween slaapkamer gordijnen op maat
 • Extra lange levensduur met gevoerde slaapkamer gordijnen
 • Oeko-tex slaapkamer gordijnen

RAAMDECORATIE - SLAAPKAMER VOUWGORDIJNEN

Allang niet meer alleen voor de romantische of landelijke look in de slaapkamer. Vouwgordijnen zijn enorm gewild in de slaapkamer. En passen in bijna iedere slaapkamerstijl. Luxe afwerking en makkelijke bediening voor in de slaapkamer. Vouwgordijnen slaapkamer zijn altijd lichtdicht te voeren. Dan weet je tenminste zeker dat je de raamdecoratie met sluiten helemaal verduisterend kunt maken. Zo heb je een mooie luxe eerste basis in de slaapkamer, welke je indien gewenst kunt uitbreiden met een inbetween of overgordijn. Voor inkijk vanaf onder zou je ook een top down vouwgordijn kunnen aanvragen. Zo geniet je wel van het daglicht maar kun je je lekker tegen inkijk van beneden naar boven beschermen.

 • Top down vouwgordijnen slaapkamer
 • Lichtdicht verduisteren vouwgordijn
 • Lichtdicht voeren vouwgordijn

RAAMDECORATIE - SLAAPKAMER ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn als basis voor het verduisteren een goede keuze. Ze nemen lekker weinig ruimte in en zijn super snel en eenvoudig te bedienen. Zo heb je de slaapkamer in een handomdraai donker. Of juist licht, wanneer de nieuwe dag aanbreekt. Rolgordijnen kieren altijd een klein beetje, omdat er iets van de breedte wordt afgesnoept om de bedieningsketting te laten geleiden. Zo kan het vervelend zijn, dat er nog wat licht tussen deze kieren doorschijnt. Je kan dit eenvoudig oplossen door een mail te sturen naar onze klantenservice. Een appje mag ook. Wij kunnen dan in overleg en tegen een meerprijs de rolgordijnen voorzien van een dichte cassette en zijprofielen, waar het rolgordijndoek doorheen loopt. Zo creëer je 100% verduisterende rolgordijnen voor de slaapkamers. Ze nemen de minste ruimte in en passen dus erg goed in de slaapkamer. Onze verduisterende rolgordijnen herken je aan de achterzijde door een coating. Zij blokkeren het zonlicht en houden tevens de warmte van de zon langdurig tegen. Wanneer je ze overdag gesloten houdt profiteer je van een meer constante temperatuur en het blijft het aanzienlijk langer koel in de slaapkamer.
Rolgordijnen passen ook goed op draai en kiepramen, welke enorm geliefd zijn in de slaapkamers. Het raam lekker op een kier om nog frisser en uitgerust wakker te worden.

 • Lichtdichte en/of verduisterende rolgordijnen
 • Brandvertragende slaapkamer rolgordijnen op maat
 • Cassette en zijprofielen voor 100% verduistering
 • Tevens zijn plissé gordijnen en gemetalliseerde plissé gordijnen op maat op aanvraag of per email te bestellen.
 • Oeko-tex rolgordijnen

KLEUR RAAMDECORATIE IDEEËN SLAAPKAMER

Kleur in het interieur spreekt. Voor de slaapkamers is kleur misschien wel extra belangrijk. Een slaapkamer moet rust uitstralen. Raamdecoratie slaapkamer is dan ook erg belangrijk. Belangrijk maar zeker ook leuk om te kiezen voor de juiste kleur raamdecoratie in de slaapkamer. Met een mooie basis in de keuze kleur wanden en raamdecoratie kan je enorm veel sfeer creëren.

Naast een rustige, neutrale basis voor de slaapkamers. Denk aan witte, ivoorkleuren en beige in de keuze voor de raamdecoratie. Heerlijk basis, rustig en tijdloos. Of kies voor groene en blauwtinten en profiteer van de kalmerende en rustgevende  uitstraling en gevoel. De rede waarom ze dus enorm goed passen in de slaapkamer. Kleur in de slaapkamer en dus kleur in de raamdecoratie kan de ruimte maken. Door te kiezen voor één kleur, welke je doorvoert in de gehele ruimte houdt je de ruimte ook rustig. Zo kun je met een rood of paarstint, door deze consequent door te voeren. Denk aan dezelfde kleur op de wanden, plafonds en raamdecoratie toch een warm en rustig geheel bereiken in de slaapkamer. Direct alle slaapkamer gordijnen bekijken en vergelijken?

BRANDVERTRAGENDE RAAMDECORATIE IDEEËN SLAAPKAMER

Of je nu kiest voor rol-, vouw- of een slaapkamergordijnen met een waveplooi of gestanste ringen? Wellicht is het de overweging waard om naast een brandalarm voor de veiligheid ’s nachts ook te kiezen voor een blijvend brandvertragende versie voor de raamdecoratie. Wel zo’n fijn idee in de slaapkamer. Voor alle type zijn er ook brandvertragende, ook wel Flame Retardant (FR) is er een mogelijkheid om je slaapkamer raamdecoratie op aan te passen of bekijk hier direct onze raamdecoratie bandvertragend slaapkamer.

Ben je er aan toe en heb je inmiddels voldoende inspiratie gekregen? Ben jij al overtuigd door die gratis proefstalen en klaar om te bestellen? No fear, kortom niet bang zijn hoor. We helpen je graag en zijn ons ervan bewust dat je het niet dagelijks doet en dat je het spannend vindt. Gelukkig hebben wij ervaring opgedaan door de jaren heen om het voor jou extra eenvoudig te maken. Volg de meetinstructies of vraag onze hulp. Zo kan het niet mislukken.

 

 

 WhatsApp
Bestelhulp