Verduisterende gordijnen

Op zoek naar verduisterende gordijnen?

Wij hebben bij 123gordijn een ruime collectie gordijnstoffen voor verduisterende gordijnen. Alle gordijnen worden standaard gratis op maat gemaakt, zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een goede duurzaamheid.

Bekijk alle verduisterende gordijnen en verduisterende vouwgordijnen.

Verduisterende gordijnen of blackout gordijnen?

Wil je graag minder zonlicht in je woonkamer of slaapkamer? De verduisterende gordijnstoffen zijn doorgeweven met een zwarte draad – bijvoorbeeld de Skat en Bellatrix. De doorgeweven draad zorgt ervoor dat de gordijn stof verduisterd. Naast het vaste assortiment kan bij 123gordijn vrijwel elk gordijn verduisterend gemaakt worden door het gebruik van liners, ook wel voeringstof genoemd.

Je kan ook kiezen voor een blackout. Wat is nou het verschil met een verduisterende stof? De blackout-lichtdichte stoffen hebben een coating laag aan de achterzijde waardoor het (zon)licht volledig geweerd wordt. Vind je het niet mooi om tegen de coating aan te kijken van buitenaf? Dan kan je kiezen voor een lichte of bijpassende voering – dit is meteen ook een extra bescherming voor je gordijn.

Groot aanbod in verduisterende gordijnen

De verduisterende gordijnen van 123gordijn zijn een must voor ieder huishouden. Wil je je kamer afschermen of gewoon donker hebben? Dan zijn deze stoffen ideaal voor gordijnen op maat.

Uitslapen en privacy voor de slaapkamer

Wil je eens lekker uitslapen terwijl het buiten licht is? Of ben je op zoek naar wat extra privacy? Dan kun je met onze gordijnen alle kanten op. Het aanbod in kleur en soort stof is op 123gordijn ontzettend groot en sluit goed aan bij de interieur trends, zodat er ook voor jou een mooie gordijnstof tussen zit.

Duurzaam en kwaliteit

Goede en duurzame kwaliteit gordijnen voor de slaapkamer voor een nette prijs.

Alle gebruikte stoffen van onze gordijnen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij 123gordijn.nl:

  • Word je verduisterend gordijn gratis op maat gemaakt;
  • Hoef je geen verzendkosten te betalen;
  • Heb je maatwerk vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen;