verduisterende gordijnen

Op zoek naar gordijnen verduisterend kant en klaar voor jou gemaakt? Wij hebben bij 123gordijn een ruime collectie verduisterende gordijnen kant en klaar op maat gemaakt. Alle gordijnen worden standaard gratis op maat gemaakt, zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een goede duurzaamheid.

Verduisterend gordijn kant en klaar in 3 eenvoudige stappen besteld. Bekijk alle verduisterende gordijnen, verduisterende vouwgordijnen of verduisterende rolgordijnen.             

                                                                            

Bron: huizedop

HOEZO VERDUISTERENDE GORDIJNEN KANT EN KLAAR?

Wanneer jij van die prachtige grote raampartijen hebt en last hebt van het felle licht of de warmte van de zon? Dan kun je eenvoudig de zon en warmte weren door de juiste raamdecoratie toe te passen. Verduisterende gordijnen zijn niet alleen de finishing touch qua sfeer voor de ruimte, maar maken het leefklimaat aangenamer. Aangezien je gemakkelijk zonlicht of het soms extreem verblindende UV-licht eenvoudig tempert, oftewel verduistert. Zo kun je weer tv kijken, op de I Phone scrollen zonder zonnebril ;-) Tevens houd je direct de warmte buiten in de zomer en werkt het als een isolatie deken tussen de warmte van buiten naar binnen. En ’s-winters visa versa. Let op! Gordijnen zijn geen airco of kachel, maar ze kunnen het zeker langer koel houden in de zomer en in de winter zorgen dat het warmer binnen is.

Verduisterende gordijnen, ook wel dim-out gordijnen genoemd. Ze vallen al vanaf 75% licht blokken onder de verduisterende gordijnen (DIM-OUT). Je begrijpt dat er een redelijk gradatieverschil zit tussen 75% en bijvoorbeeld 95% verduistering. Lichte kleur verduisterende gordijnen zullen minder verduisterend werken dan een donker gekleurd gordijn. De verduisterende eigenschappen kan een gordijnstof krijgen doordat en een zwarte draad wordt meegeweven in het textiel. Maar het kan ook onder de verduisterende categorie vallen, doordat het een dikke en volle structuur heeft wat het licht tegen houdt. Hieronder vallen onze verduisterede velours gordijnen. Maar een kant en klaar verduisterend gordijn betekent niet automatisch een lichtdicht gordijn! Dit kan verwarring zaaien of een teleurstellingen achteraf veroorzaken. Houdt er altijd rekening mee, dat verduisterende gordijnen op maat nooit 100% het licht tegen houden. Indien je het “pikkedonker” wil hebben voor bijvoorbeeld de slaapkamer? Kies dan altijd voor een lichtdicht gordijn (BLACK-OUT). Naast ons grote assortiment verduisterende gordijnen kan je altijd kiezen voor de functie het gordijn lichtdicht te laten voeren.

DO’S & DON'TS VERDUISTERENDE GORDIJNEN 

Ben je nieuwsgierig naar de beste tips voor de mooiste verduisterende gordijnen. Waar wel en waar niet gebruiken.

DO

 • Grote raampartijen
 • Grote woon- en werkruimtes
 • Gordijnen kant en klaar verduisterend verbeteren de akoestiek
 • Isolerende functie
 • Voldoende ruimte om het gordijn geheel te kunnen openen
 • Raampartijen op het Zuiden gericht
 • Snel sfeervol en gezellig licht in huis 
 • Rustig en duidelijk beeld op de beeldschermpjes.

DON'T

 • Kleine ramen en weinig ramen met daglicht
 • Smalle en/of kleine ruimtes
 • Lage- en/of verlaagde plafonds
 • Wanneer je een optimaal wil genieten van daglicht
 • Synthetische en statische vezel

Kijk snel voor het gehele aanbod onze website. Ook voor verduisterende rolgordijnen en/of verduisterende vouwgordijnen.

VERDUISTERENDE SLAAPKAMERGORDIJNEN

Wil je heerlijk donker uitslapen? Heb je onregelmatige en/of nachtdiensten op het werk. Kies dan voor kant en klare verduisterende gordijnen in de slaapkamer. Wanneer je wil dat de kinderen in de zomer lekker op tijd en donker kunnen slapen. Bekijk dan ook onze verduisterende kinderkamergordijnen.

Daglicht zorgt ervoor, dat we het slaaphormoon Melatonine niet  aanmaken. Hierdoor kunnen we moeilijker in slaap komen. En dit geld voor jong en oud. Onderschat de slaap niet om gezond te blijven. Zorg ten alle tijden voor donkere en koele slaapvertrekken met verduisterende gordijnen van 123 gordijn. Ze zijn ook nog helemaal passend voor ieder hedendaags interieur.

Indien je langer of nog meer wil genieten van onze verduisterende gordijnen kant en klaar op maat gemaakt. Bekijk dan ook onze opties om het gordijn te voeren. En geniet nog veel langer en meer van de verduisterende gordijnen.

 • Lichtdicht gevoerde gordijnen 100% d.m.v. technische coating
 • Thermisch gevoerde gordijnen
 • Bijpassende of contrasterend gevoerde gordijnen

 

BRANDVERTRAGEND VERDUISTEREND GORDIJN

Uniek zijn onze brandvertragende verduisterende kant en klaar gordijnen. Meer info. Tevens voor de zakelijke markt en openbare gebouwen. Een breder assortiment dan de verduisterende gordijnen kwantum of andere grordijnwinkels.

 

DUURZAAM & GEGARANDEERDE KWALITEIT

Hoogwaardige en duurzame kwaliteit gordijnen voor de slaapkamer voor een nette prijs. Oekotex gecertificeerde verduisterende gordijnen. Alle onze verduisterende gordijnstoffen worden in Europa geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding.

BIJ 123GORDIJN.NL

Voor verduisterende gordijnen kant en klaar moet je bij 123gordijn zijn. Betaal je geen verzendkosten boven de 200

 • Snelle levering gordijnen
 • Goede reviews
 • Europese stoffen
 • Atelier om de hoek
 • Gratis stofstalen (binnen 1 -2 werkdagen in huis)
WhatsApp
Bestelhulp