RAAMDECORATIE IDEEËN KEUKEN

Inbetween gordijnen: Wannahave - Grey Blue

Ben je nieuwsgierig naar de raamdecoratie voor in de keuken? Waar kun je beter rekening mee houden, wanneer je de raamdecoratie voor de keuken wil aanpakken. Sowieso is het van belang dat de je bedenkt waar de gordijnen aan dienen te voldoen. De keuken is de plek waar je lekker kunt kokkerellen, maar spetteren en kliederen horen hier helaas ook bij. Je wil zonder al te veel moeite de boel weer recht kunnen trekken en schoon hebben. De raamdecoratie is dan ook een belangrijk aspect om mee te nemen. Overgordijnen achter het fornuis of de wasbak is niet alleen een magneet voor vet, spetters en andere viezigheid. Het is tevens gevaarlijk, doordat het vlam zou kunnen vatten. Wanneer er een raam achter of in de buurt van het fornuis zit, overweeg dan altijd een brandvertragende gordijn keuken.

Direct keuken gordijnen shop je hier. Vergeet nooit om eerst die leuke volledig gratis en  vrijblijvende gordijnstaaltjes aan te vragen. Meestal een dag later in huis met de post. Een dag meer of minder voor de perfecte keuze maakt het verschil. Met de gratis geleverde stalen zie je direct of het past bij de kleuren en materialen in jouw eigen keuken.

TIPS KIEZEN RAAMDECORATIE KEUKEN

Is de keuken aan de beurt? Puntjes om extra rekening mee te houden in de keuken. Ramen direct achter de werkbladen. Houdt de gordijnen zo strak en clean mogelijk. Voor de gordijnen voor eventuele openslaande deuren of schuifpuien, welke op afstand van het fornuis en de kraan is het wellicht wel mooi om voor een overgordijn of inbetween te kiezen. Zo creëer je toch net ff die lekkere luxe en huiselijke sfeer en verhoog je de akoestiek in de keuken. Tevens houdt je inkijk, warmte en ongedierte langer buiten, wanneer je de gordijnen gesloten laat.

Heb je een kleine keuken aan de straatzijde of bof jij met een ruime woonkeuken inclusief eetkamer en heb je misschien wel een prachtige glaspartij, schuifwand of openslaande deuren naar buiten. I love it . En dit kan anders bekleed worden met raamdecoratie. Wil je meer privacy aan de straatkant dan is een top down vouwgordijn misschien wel iets voor je. Zo kan je wel van het daglicht genieten, maar zien mensen je niet staan in de keuken, wanneer je de tranen van de uien snijden in je ogen hebt.

Liever algemene informatie of inspiratie opdoen voor een sfeervolle aankleding van het interieur met raamdecoratie ideeën.

RAAMDECORATIE KEUKEN OP MAAT

Raamdecoratie ideeën keuken zijn onder andere horren voor de ramen tegen insecten en ongedierte. Je wil lekker schoon en zonder gespuis kunnen koken. Met name in de zomer is dit wel gewenst. Zoals ik eerder vertelde wil je ook makkelijk etensresten en spatters kunnen schoonmaken en voorkomen. Hieronder de verschillende typen raamdecoratie ideeën keuken met bijkomende voor-en nadelen.

Vouwgordijn: Pulse - Toffee

Heb je iets meer uit te geven en ben je echt op zoek naar iets bijzonders, dan past raamdecoratie op maat beter. Zeker voor in de keuken. Dè fijnste en meest geleefde plek in huis. Het is wat duurder, maar past altijd perfect en zorgt daardoor voor die heerlijke look and feel. De op maat gemaakte raamdecoratie is perfect in de keuken, omdat het altijd past en je er extra lang van kunt genieten. Het heeft geen gekke licht-of tochtkieren, omdat het altijd perfect past. Je kunt er eigenlijk ontzettend lang van genieten en dat is nu net de reden dat het wat meer mag kosten.

Maatwerk voor de sfeer in de keuken. Hieronder het aanbod maatwerk waar je uit kan kiezen.

Raamdecoratie idee keuken - Gordijnen keuken

Geschikt voor de openslaande deuren en grote puien niet direct naast de kook en was gedeeltes in de keuken.

  • Keuken en woonkeuken gordijnen op maat
  • Transparante vitrage Inbetween keuken gordijnen op maat

Raamdecoratie idee keuken - Vouwgordijnen keuken

Luxe afwerking en makkelijke bediening voor in de keuken. Past zowel in landelijke keukens, maar ook in de moderne en industriële keukens of keukenstijlen.

  • Lichtdoorlatende keuken vouwgordijnen op maat
  • Top down vouwgordijnen keuken

Vouwgordijn: Capella - Platinum Grey

Raamdecoratie idee keuken - Rolgordijnen keuken

Rolgordijnen zijn de meest hygiënische en schoonste keuze voor in de keuken. Ze nemen de minste ruimte in en passen dus erg goed in de keuken.

  • Lichtdoorlatende rolgordijnen keuken
  • Brandvertragende keuken rolgordijnen op maat

KLEUR RAAMDECORATIE KEUKEN

Belangrijk maar zeker ook leuk om te kiezen voor de juiste kleur raamdecoratie in de keuken. Omdat de keuken vaak apart is van de woonkamer is het leuk om hier weer een eigen sfeer en kleur te kiezen. Zo kun je per ruimte een kleur als hoofdkleur aanhouden. Maar ik kan me ook voorstellen, dat je van rust en één sfeer- en kleurthema aanhoudt.

Momenteel zien wij een toename van kleur in de keuken. En ook de witte hoogglans keuken is passé, waardoor er meer hout en warmte in de keukens komt. Raamdecoratie ideeën keukens nieuwe stijl mogen meer kleur hebben. Denk aan mooie warme geel en geel goud gordijnen. Maar ook groene keukens en groene keukengordijnen passen goed in deze tijd en zorgen voor een rustige, natuurlijke binnen-buiten loof and feel. Bruin is het nieuwe zwart en blauw gecombineerd met Delfts blauw of kunst, gecombineerd met een paar mooie blauwe keukengordijnen kan ook goed. 

BRANDVERTRAGENDE RAAMDECORATIE IDEEËN KEUKEN

Lekker aan het flamberen, gourmetten of fonduen? ’s Avonds nog even de frituur aan voor een portie bruin fruit. Of hou jij van kaarsje en theelichtjes overal? Dan is een brandvertragend keukengordijn het overwegen meer dan waard. Bekijk hier eens ons aanbod

brandvertragende keuken gordijnen. brandvertragende keuken vouwgordijnen of brandvertragende keuken rolgordijnen.

Nieuwe gordijnen op je wensenlijst? We weten dat het opmeten ervan soms knap lastig kan zijn wanneer je dit zelf gaat doen. Gelukkig zijn er een aantal manieren om het opmeten van gordijnen een stuk makkelijker maken. Lees daarom altijd goed onze meetinstructies. En kom je er niet uit dan mag je ons altijd om hulp vragen. We helpen je graag.

 

 



WhatsApp
Bestelhulp