Woonkamer gordijnen

Zoek je gordijnen voor de woonkamer?

Bij 123gordijn.nl hebben we een groot assortiment gordijnen voor de woonkamer. Alle gordijnen worden standaard gratis op maat gemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. Onze gordijnen hebben bovendien een zeer concurrerende prijs.

Bekijk alle woonkamergordijnen en vouwgordijnen.

Het gordijn is onderdeel van je interieur

Met de juiste gordijnen krijgt je woonkamer extra sfeer en aankleding. Daarom bieden wij een zeer uitgebreide keuze aan verschillende kleuren, stoffen en designs. En bovendien mag je gratis een staal aanvragen om te controleren of de gekozen kleur en stof de juiste is!

Isolatie van je gordijn

Door te kiezen voor een verduisterend gordijn creeër je ook een klein isolatie effect. In de winter zal de woonkamer minder snel afkoelen en in de zomer houd je de grootste warmte buiten door de gordijnen te sluiten. Wij kunnen alle gordijnen verduisterend maken. Kies dan tijdens het bestelproces voor lichtdichte voering. Ga naar onze webshop om de prachtige woonkamergordijnen te bekijken

Goede en duurzame kwaliteit gordijnen voor je woonkamer voor een nette prijs

Alle gebruikte stoffen van onze gordijnen worden in Europa geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. Onze gordijnen hebben dan ook een zeer hoge duurzaamheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij 123gordijn.nl:

  • Wordt je woonkamergordijn gratis op maat gemaakt;
  • Hoef je geen verzendkosten te betalen;
  • Heb je je maatwerk gordijn vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen
WhatsApp