Keuken gordijnen

Zoek je gordijnen voor de keuken?

Bij 123gordijn.nl hebben we een leuk assortiment gordijnen speciaal voor in de keuken. We hebben onder andere gordijnen met sfeeropdruk en een groot assortiment neutrale kleuren en stoffen die geschikt zijn voor in de keuken.

Bekijk alle keukengordijnen en vouwgordijnen.

Eenvoudig schoon te maken gordijnen voor in de keuken

Het is mogelijk om gordijnen op maat te leveren zodat je de gordijnen eenvoudig kunt afnemen. Dit is voornamelijk zeer praktisch wanneer het gordijn vlak bij het fornuis hangt, helemaal als ze ook nog eens brandvertragend zijn. De meeste van onze gordijnen zijn eenvoudig zelf te reinigen. De eigenschappen van de stof zijn opgenomen bij elk gordijn.

Gordijnen voor in de keuken

Heb je in de keuken de mogelijkheid om gordijnen op te hangen? Blijf dan niet langer twijfelen en kijk rond in het uitgebreide assortiment van 123gordijn.nl. Het assortiment in keukengordijnen is ontzettend groot en er is voor iedere smaak wel wat te vinden. Neem bijvoorbeeld de collectie gordijnen met bloemenprint of de transparante gordijnen. Allemaal voorbeelden om de keuken te voorzien van gordijnen waardoor de keuken ook sfeer krijgt. De keuken is vaak een van de visiteplaatjes in huis en juist daardoor zijn gordijnen voor in de keuken een echte musthave.

Bij 123gordijn.nl:

  • Word je keukengordijn gratis op maat gemaakt;
  • Hoef je geen verzendkosten te betalen;
  • Heb je maatwerk vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen;