Meisjeskamer gordijnen

Bron: Themommybeach

Meisjeskamer

Een babykamer of  meisjekamer inrichten? Wordt het een prinsessenkamer of toch een meidenkamer in stoere stijl?

Ben jij zoek naar ideeën voor een hippe of stoere meidenkamer? Grote of kleine prinsessen? Kijk even wat voor type is jouw dochter is? Een echt meisje-meisje vraagt om veel roze en prinsessenspullen. Maar er zijn ook hele stoere meiden, die het liefste hutten bouwen en ravotten. Hieronder geven we wat tips en inspiratie voor de meidenkamer.

Kinderkamer meisje

Kies een leuk thema. Deze kleine dames houden van zoete pasteltinten en heeeeel veel roze en bling-bling. Denk aan kroontjes en jurken in prinsessnthema’s. Kies voor roze behang of verf op de wand. Denk aan roze gordijnen of maak het extra glamourousy door onze gouden en zilveren gordijnen. Juist hierdoor wordt het iets minder zoet!


Kinderkamer meiden

Kijk samen met je dochter eens rond voor nieuwe meubels of spullen om haar kamer te pimpen. Ideeen en kinderkamerinspiratie voldoende op Pinterest, maar je kun took lekker samen gaan shoppen bij bijvoorbeeld de IKEA of Kwantum. Hier zijn altijd leuke en betaalbare ideetjes voor haar kamer.  

Maak een stylingplan voor de nieuwe kamer. Ruim direct alles op wat niet meer past bij haar leeftijd. Dan kan de kinderkamerstyling beginnen.

 

Tienerkamer meisje

In een puberkamer is het belangrijk dat het gezellig is. Je moet er met je vriendinnen lekker kunnen loungen, logeren en make-uppen. Maar ze moeten er vooral ook rustig aan een bureau kunnen leren voor school. Meestal ontwikkelen deze grote meiden al echt een eigen stijl. Ze weten perfect wat ze willen in hun kamer. Doe het dan ook lekker samen met je dochter. Schuif ook eens met de meubels wanneer daar ruimte voor is.

 

Stoere meisjeskamer

Is jouw puber een stoere dame? Denk dan eens aan de industriele meidenkamer en laat je samen met haar inspireren op social media. Of lees de woonbladen als VTwonen samen door en scheur en plak samen een nieuwe stijl bij elkaar.

Gun haar een stoere eigen ruimte. Combineer met grijs, zwart en natuurlijke materialen. Check ook onze stoere en strakke gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen!

 

Raamdecoratie meisjeskamer

Wij hebben volop gordijnstoffen voor sfeer in iedere ruimte in huis. En er komt dagelijks nieuw bij!

Meisjeskamer gordijnen of rolgordijnen bestel je snel en veilig bij 123gordijn.nl!

 

Bij 123gordijn.nl:

  • Word je jongenskamer gordijn gratis op maat gemaakt;
  • Zijn de verzendkosten gratis vanaf €200,-
  • Heb je maatwerk vaak al na 3 á 5 (werk)dagen in huis;
  • Mag je gratis een staal aanvragen;