Gordijnen fluweel

Gordijnen fluweel

53 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

53 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

FLUWELEN GORDIJNEN 

Op zoek naar juweeltjes van fluweeltjes? Velvet gordijnen zijn niet meer weg te denken. Heb je onlangs een interieur tijdschrift opengeslagen. Een woonwinkel of interieurbeurs bezocht? Dan kan het je onmogelijk zijn ontgaan. Fluwelen gordijnen, banken, stoelen en kussens; je ziet ze overal. Fluweel is jarenlang weg geweest, maar is weer helemaal terug! De stof is heerlijk zacht en hotel chique. Bij 123gordijn.nl spelen we daar maar al te graag op in. Wij hebben een groot en veelzijdig aanbod van fluwelen gordijnen. Zo vind je bij ons fluwelen gordijnen, oftewel velvet gordijnen in verschillende kleuren, printen en designs. En dat ook nog eens tegen een scherpe prijs! Bekijk nu ons hele aanbod fluwelen gordijnen op deze pagina!

CHIQUE, ZACHT EN WARM VELOURS 

Fluweel of velvet is in het Frans 'velours'. Fluwelen gordijnen worden dan ook wel velours gordijnen of velvet gordijnen genoemd. Fluweel wordt gemaakt door twee lagen stof met heel veel kleine draadjes aan elkaar te weven. Vervolgens worden deze doorgesneden en omhoog gekamd. Hierdoor voelt de stof zacht aan en krijgt het z'n karakteristieke vleug, glans en volume.

Het is niet gek dat fluweel zo populair is. Het is een prachtige stof, met een ontzettend luxe en warme uitstraling. Fluwelen gordijnen zijn in het bijzonder geschikt voor grote ruimtes. De rijke uitstraling zorgt voor gezelligheid en geeft de ruimtes een intieme sfeer. Velvet gordijnen verbeteren direct de akoestiek in de ruimte. Omdat ons fluwelen gordijn kwaliteit zo dik en vol is draagt een fluwelen gordijn tevens bij aan een beter binnenklimaat. Gesloten gordijnen hebben namelijk een isolerende functie. Zo kan de kachel een graadje lager. Beter voor het milieu èn de portemonnee! 

FLUWELEN GORDIJNEN IDEAAL VOOR IN DE SLAAPKAMER

Doordat de fluwelen stof verduisterend is en rust uitstraalt, wordt het ook vaak gekozen voor de slaapkamer. Wil je optimaal gebruik maken van de fluwelen gordijnen voor een slaapkamer, dan kun je de velvet gordijnen laten voeren. Dit kun je op verschillende manieren doen:  

  • Lichtdicht voeren: Op deze manier voer je het fluwelen gordijn zodanig dat het gordijn 100% licht tegenhoudt. Er komt dus geen enkel licht door het fluwelen gordijn. De voering bestaat uit een extra coating laag. 
  • Thermisch voeren: De goedkoopste oplossing om jouw velvet gordijn een betere isolatiewaarde mee te geven. De voering bestaat uit wit katoen met een dun fleecelaagje.
  • Bijpassend of contrasterend voeren: Wij kiezen bij deze vorm van voering zelf de kleur uit die het beste bij jouw fluwelen gordijn past. Deze voering verhoogt de isolatiewaarde en laat minder licht door.

Wanneer jij de velvet gordijnen voert, verleng je de levensduur van jouw fluwelen gordijnen aanzienlijk. Wil jij weten hoe we jouw fluwelen gordijnen kunnen voeren? Lees onze FAQ over de type voeringen of neem gerust contact op met één van onze specialisten.Benieuwd wat wij daarin voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.  

COLLECTIE GORDIJNEN FLUWEEL 

De fluwelen gordijnen van 123gordijn.nl zijn van hoge kwaliteit. Er is een hoop fluweel op de markt, maar ze zijn niet allemaal zo mooi, zacht en luxe. Er is veel kwaliteitsverschil. Wil je onze super-de-luxe velvet gordijnstalen zelf bewonderen? Vraag ze vandaag nog aan! Verkrijgbaar in een enorme verscheidenheid aan kleuren. Zo geef jij het interieur net dat beetje extra luxe voor een ultiem thuisgevoel. 

BRANDVERTRAGENDE FLUWELEN EN VELVETS 

Uniek zijn onze brandvertragende velours gordijnstoffen. Uiteraard een veilig idee voor thuis, maar ook noodzakelijk en uitermate geschikt voor projectstoffering. De gordijnen worden aangeduid met de term FR. Dit staat voor Flame Retardent. Bekijk dit filmpje wanneer je het verschil wil zien tussen een brandvertragend en niet brandvertragend gordijn.

DE TRENDS VAN NU 

Natuurlijk zien we dat bepaalde fluwelen gordijnen harder gaan dan andere. Onze hardlopers hebben we hieronder overzichtelijk op een rijtje gezet: 

Naast onze hardlopers hebben we ook fluwelen gordijnen met prints. Van fluwelen muurmeesters tot panterprints, bloemenprints. Kijk voor het hele aanbod onze website. Durf jij het aan?

FLUWELEN GORDIJNEN KOPEN BIJ 123GORDIJN.NL 

Wil jij fluwelen gordijnen voor jouw ramen aanschaffen? Dan helpt 123gordijn.nl jou graag verder! Wil je eerst bekijken hoe de gordijnen staan bij het interieur? Vraag dan vrijblijvend de gratis velvet proefstalen aan. Die heb je al binnen 1 -2 werkdagen in huis. Ook voor gordijnen op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Koop nu jouw fluwelen gordijnen snel en eenvoudig bij 123gordijn.nl! 

 

WhatsApp
Bestelhulp