• Vandaag besteld, binnen 3 weken in huis
  • Gratis proefstalen
  • Goede kwaliteit

WINTERGORDIJNEN

Dood en doodzonde! Benzine tanken en de hoger wordende energierekening. Het winterweer is in aantocht en dan ben ik ook een enorme koukleum.

ZET DIE KACHEL MAAR EEN GRAADJE LAGER.

HUH? HOE DAN HOOR IK JE DENKEN?

Wist je dat gordijnen zorgen voor een fijn binnenklimaat in huis. Ze zijn niet alleen zonwerend en privacy verhogend, maar ook super isolerend. Zo hoef je niet direct aan de “dure(zame)” warmtepomp of zonnepanelen om off grid te gaan.

Maar bewuster en meer zorg voor moeder aarde en de energierekening kan minder rigoureus. Dat voel als een warme deken en prettig voor de portemonnee.

Denk ook aan kroeggordijnen, voordeurgordijnen en tochtgordijnen?

Wij zorgen dat jij de meest luxe, maar betaalbare gordijnen krijgt. Je hoeft ze alleen nog maar dicht te doen bij kou en tocht. Kies in de winter voor mooie dikke en volumineuze gordijnstoffen.

De gordijncollectie bestaat uit ontzettend veel luxueuze en dikkere materialen in onze collectie. Uiteraard de fluwelen gordijnen. By far “de trend” voor in huis zijn de luxe VELVET's met dikke vleugpool en daardoor direct mooi warm en luxe.

Onlangs toegevoegd aan onze wintercollectie gordijnen. Ik ben nu al fan en hopelijk kunnen jullie deze nieuwste vintage bouclé-teddy- en tweedgordijnen ook waarderen. Onlangs is deze collectie warme gordijnen en stoffen enorm uitgebreid. Naast dat ze heerlijk warm en wollig aanvoelen zijn ze nu verkrijgbaar in nog meer mooie en warme tinten. Denk aan oranjerode, oud groen en mosterdgele tinten. Sfeervolle retrolook en/of vintagevibe met een seventies twist. Kortom, jij bent helemaal herfst & winterproof met deze nieuwste trend van 2023/2024. Vergeet ook de nieuwste en onlangs toegevoegde warme Vintage gordijnen collectie! Nu online in 5 good old colours ;-)

Behalve superzacht en dik, hebben ze ook een waanzinnig kleurpallet. Elk interieur een eigen kleur. De dikke en dichte weefstuctuur zorgt voor meer stilstaande lucht, zodat koude luchtstromen minder doorgelaten worden.

Een andere manier om te zorgen dat je het aangenamer en warmer hebt/houdt in de kamer? Denk aan voeren of thermisch voeren. Nog warmer en de levensduur wordt aanzienlijk verlengd.

Voering: hoe dat ook alweer zit?

Laatste tip. Maximaal voordeel van jouw WINTERGORDIJN of TOCHTGORDIJN? Hang ze helemaal van links naar rechts op een 8cm van de muur/raam. Kies voor een staand of XL gordijnen , zo voorkom je dat er toch koude lucht/tocht door kan.

Enjoy the winter

❤️

Sabine 



WhatsApp
Bestelhulp