• Vandaag besteld, binnen 3 weken in huis
  • Gratis proefstalen
  • Goede kwaliteit

PASEN

Wij denken bij Pasen aan kleur, vrolijkheid, eieren, de paashaas, uitslapen, gezelligheid, ontbijt, brunch en veel chocolade. Dit alles deel je natuurlijk het liefst met je familie of vrienden. Er wordt vaak gezamenlijk gegeten en daarnaast een familiedagje met een activiteit. Maar wist je dat je niet persé in beweging hoeft te komen voor ontspanning?

Paas-stress

Misschien iets teveel hooi op je vork genomen? Druk op het werk, een huishouden en toch de moeite genomen om een gezellige paas-brunch te organiseren voor een leuk gezelschap? No-worries, dit is heel erg herkenbaar! Zorg dat je op tijd begint en het is helemaal niet erg om even tussendoor een moment voor je zelf te pakken, en als de bel gaat – vraag je toch even of iemand je helpt? Durf-te-vragen!

Ont-stressen – Kleur(en) is de therapie

Wist je dat kleuren zeer ontspannend werkt? En wist je dat kleuren ook van invloed zijn op je emoties en gemoedstoestand? In het dagelijks leven hebben we veel afleiding en zijn we erg beïnvloedbaar. Door even je focus te houden op 1 ding en je daar in te verliezen kom je helemaal tot rust. Pak een kop koffie of thee en ga aan tafel zitten met een kleurplaat voor volwassen en een paar goede potloden of fineliners en ervaar wat kleur(en) met jou doet!

Gratis download

Om jouw even op weg te helpen met de Pasen hebben we een gratis download voor jezelf en ook voor kids, om er een leuk gezamenlijk moment van te maken en allemaal tot rust te komen. En misschien krijg je door alle kleuren wel nieuwe woonsinspiratie!

Geinspireerd

Ben je inmiddels geinspireerd door alle mooie vrolijke kleuren? Van welke kleur kan jij nou echt blij worden? Ga jij voor roze, paars, blauw, groen, oranje of toch misschien gewoon voor grijs? Verwen je zelf en ontdek wat mooie gekleurde gordijnen voor jou kunnen doen! 



WhatsApp
Bestelhulp