Het najaar van 2022

Het najaar van 2022

De herfst is weer begonnen, het seizoen dat bekend staat om vieze, regenachtige dagen. De dagen dat je meer binnen leeft dan buiten, precies het tegenovergestelde van wat je natuurlijk in de zomer gewend bent.

Maar de herfst is zoveel meer dan alleen regen en kou. Denk eens aan de bladeren die van de bomen vallen, de herfstkleuren die je overal weer ziet. De open haard gaat weer vaker aan, dit brengt alleen maar sfeer met zich mee. En zelfs in de herfst heb je nog mooie, zonnige dagen ertussen zitten waar je heerlijk van kan genieten.

 

Gordijnen herfstkleur oftewel herfstgordijnen

Het gehele kleurpallet veranderd zodra het herfst wordt. In de zomer zie je nog vele verschillende felle kleuren, wat je in de herfst juist veel minder ziet. De herfstkleuren die je over het algemeen ziet zijn gebaseerd op de kleuren van de bladeren die overal op de grond liggen. Leuk om te zien dat die kleuren door heel veel mensen worden opgenomen in het interieur.

De kleuren die je in de herfstperiode veel ziet zijn:

  • Okergeel/ goudgeel
  • Caramel kleur/ bruin tinten
  • Rood/ oranje tinten

 

 

Hoe houd jij het huis knus en warm?

In de herfst is het buiten koud en nat, dus wil je het in huis juist warm en sfeervol inrichten. Ik kan mij altijd weer verheugen op de knusse avondjes op de bank. Kaarsjes aan, haardje aan, dekentje erbij, warm kopje koffie/thee/chocolademelk en de prachtige gordijnen dicht. Wat maken de gordijnen ook eigenlijk al een sfeertje vind je niet?

Wat misschien nog wel het mooiste is aan de gordijnen, is dat ze ook nog eens de perfecte hulp zijn bij het isoleren. Met de juiste isolerende gordijnen houd je in de winter de warmte binnen, en in de zomer juist de warmte buiten. En dat is helemaal niet zo verkeerd met de oplopende energieprijzen van tegenwoordig.

 

Sierkussens, de sfeermakers

Denk bij de aankleding van het huis ook aan nieuwe sierkussens op de bank. Dit kan ook de gehele sfeer in huis veranderen, misschien iets waar je juist aan toe bent? Wij hebben een breed assortiment aan sierkussens. Zie je nou een gordijnstof, maar kun je daar het kussen product niet van vinden? Stuur ons gerust een berichtje, op aanvraag kunnen wij heel veel ;)

 

 

Maak deze herfst geheel eigen

Merk je dat je nog niet helemaal voorbereid was op de herfst nu het is begonnen? Maak je niet druk! Je hebt nog genoeg tijd om jouw interieur helemaal eigen te maken met deze natte, koude dagen. Shop jouw favoriete gordijnen met matching (of juist hele andere)  sierkussens in onze webshop. Wie weet zien wij jouw bestelling wel voorbij komen! Heb je vragen of advies nodig? neem gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.WhatsApp
Bestelhulp