Kussens

Kussens

45 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

45 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

SOORTEN KUSSENS

123Gordijn, zo eenvoudig kan het ook met kussens zijn. Jij kiest de stof, bepaalt de maat en wij leveren.

Op zoek naar een prachtig eigen ontwerp sierkussen voor op de bank, stoel, voor de haard of in de vensterbank? We hebben een breed scala aan stoffen in 3 standaard maten in onze webshop. Zo kun je jouw eigen unieke kussen bestellen. Passend bij de raamdecoratie, al dan niet in een contrasterende kleur. Verander van zo nu en dan betaalbaar van sfeer door een paar nieuwe kussens.

KUSSENS OP MAAT

Kussens zijn net als gordijnen de sfeermakers in huis en zorgen voor een prettige fijne akoestiek. Ontwerp je eigen zitkussens en/of rugkussens. Denk aan specifieke maten van bijvoorbeeld een eetkamerbank of tiny house bankjes. Verzin het en wij helpen je graag. Precies jouw sfeer en kleur? Stof die tegen een stootje kan?

Stuur een mail met de maten en wensen en wij denken met je mee.

Kussens voor buiten

Een blijvende en steeds groter wordende trend is om de tuin, balkon of veranda te betrekken bij het huis. Buiten en binnen lopen bijna naadloos in elkaar over en zodra het weer het toe laat extra leefruimte. Uiteraard wil je ook buiten lekker en comfortabel zitten. Hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment outdoor kussens op maat. Dus voor iedere buitenbank of tuinstoel een eigen ontwerp kussen. Deze kunnen met gemak het uv-licht aan en overleven een regenbui, wanneer je even vergeten bent ze op te bergen.

Onze luxe collectie outdoorstoffen hebben een elegante, zachte look & feel.

MOEITE MET KIEZEN?

Zie je door de bomen het bos niet meer en vind je het lastig om de juiste kussens voor buiten of binnen te kiezen? Bij 123gordijn staat er een team van interieurspecialisten klaar om je te helpen bij je keuze. Voorkom teleurstellingen en bestel altijd eerst een proefstaal.

WhatsApp
Bestelhulp