MUST HAVE 2020! GOUD

MUST HAVE 2020! GOUD

Gouden gordijnen ordinair???

Dit jaar juist helemaal hip.

Goud, zilver en andere glimmende gordijnen hoorde voorheen in het Casino. Of in een shabby hotel/motel.

Gelukkig veranderen we regelmatig van interieur- en kleursmaken. Zo is het nooit saai in huis. 

Het was even wennen, maar dat er zoveel animo zou zijn voor de metallic stoffen, hadden wij niet verwacht. Maar wat staat het mooi. Helemaal passend in de interieurs van deze tijd. Waarin we ontzettend veel fluweeltjes en luxe brocate stoffen zien.

Je hoeft uiteraard niet all-the way, maar kunt beginnen met een gouden kaars, kandelaar of kussen.

Ik ben best trots op onze gouden gordijnstoffen en in-betweens in het goud, en zilver. Of waan je in het Verre Oosten met de

Koperen gordijnen

Goud in combinatie met de fluweeltrend, of wat dacht je van de nieuwe digitale pauwenprints, geometrische -prints of de muurmeesters digital geprint op stof of zelfs op fluweel.

Zo begonnen we met de Wega – Metallic’s. Doordat het hier ook nog eens om een ietwat grover meegeweven (glansgaren) lurexdraad, lijkt het bijna een linnenlook met een mooie valling heeft.

Wij zijn kennelijk niet de enige, want de rollen glanzende, gouden, koperen en zilverengordijnstoffen zijn niet aan te slepen.

We hebben dus gekeken naar meer van dit soort mooie glansstoffen. Onlangs hebben we de collectie uitgebreid met wat nieuwe kleuren. Metallic-Roze en en Metallic-mintkleur. En er zijn nog een aantal hele mooie overgordijnstoffen met een luxe twist of sparkle.

Wat denk je van een champagnekleurige-gordijn met gouden draadje Ik doe mijn best om ze deze week nog online te zetten.

Voor de in-betweens geld, dat deze ook heel gemakkelijk bijpassend of lichtdicht gevoerd kunnen worden. Zo kan je het in iedere ruimte toepassen.

Slimme truc om jouw kamer even te upgraden: Denk aan enkel een showgordijn. Zo kun je bijna jaarlijks of per seizoen de sfeer in jouw woonkamer (leefruimte) veranderen.

 

 

 

Slimme gordijnen  - openen en sluiten met een druk op jouw smartphone.

Vraag onze interieuradviseurs via de WhatsApp of stuur een mailtje WhatsApp
Bestelhulp