Gordijntips slapen

VERDUISTERENDE EN LICHTDICHTE GORDIJNEN KANT EN KLAAR

We gaan weer richting de langere dagen van het jaar. Het zonnetje kruipt per dag een tikkeltje hoger en langer aan de hemel. Met langer licht en hogere temperaturen als gevolg. Heerlijk, maar het in- en doorslapen kan moeizamer worden.

Hieronder een aantal tips om de slaapkamers langer koel te houden en donker te maken. Onze gordijnstoffen houden licht tegen, maar houden ook de warmte langer buiten. Zodra het overdag weer erg warm wordt, laat dan de gordijnen overdag vooral lekker dicht . Dit voorkomt klamme zweetnachten. Je kunt voor aan nieuwe slaapkamer overgordijnen denken, maar ook de vouwgordijnen en/of rolgordijnen. Kom je er niet uit? Vraag ons om hulp en slaap dit jaar als een roosje! Trusten!

DIM-OUT (VERDUISTERENDE GORDIJNEN)

Donkerder maken in de woonkamer, keuken en werkkamer. Kan je de tekst op het beeldscherm of de televisie niet meer lezen door het felle zonlicht? Of wil je het lekker donker maken in de slaapkamer. Kies dan voor deze variant. Wij hebben verschillende soorten verduisterende gordijn- en voeringstoffen: Deze stof houdt de kamer donker, maar het laat vaak nog een beetje licht door. Deze stof dankt zijn verduisterende functie aan de toevoeging van een zwarte draad in het fabricageproces. Tevens krijgt de stof meer body, hierdoor zijn verduisterende stoffen altijd mooi zwaar en luxe qua uitstraling.

Let op: lichte kleuren verduisterende gordijnstoffen laten meer licht door dan verduisterende gordijnen in donkere kleuren.

Bekijk direct onze dim-out gordijnen

BLACK-OUT (LICHTDICHTE GORDIJNEN)

De collectie 100% lichtdichte gordijnen noemen we ook wel black-out gordijnen. Wij zijn specialist in black-out gordijnen. Van brandvertragende tot kamerhoge lichtdichte gordijnen in alle kleuren. Deze nog technischer stof bestaan uit 3 lagen met een coating geplakt. Hierdoor kan de gordijnstof 100% het licht tegenhouden. De meesten black-out gordijnen zijn wit aan de achterzijde, wat het licht weerkaatst en de warmte nog langer buiten houdt.

Kortom we verkopen geen airco, maar het helpt zeker. Op tropische dagen geldt ook hier. Hou ze overdag altijd dicht.

Bekijk direct onze black-out gordijnen  

De perfecte stof voor de gordijnen gevonden? Maar is deze niet verduisterend genoeg? Laat dan het gordijn lichtdicht voeren. Hiervoor kun je ons advies vragen of bij de bestelmodule kiezen voor de optie: voeren – lichtdicht voeren.Droom zacht en slaap lekker!

Tip! Bestel àltijd eerst snel en gratis gordijnstalen. Meestal binnen 1-2 dagen in huis.WhatsApp
Bestelhulp