GORDIJNEN VOOR VAKANTIEHUISJES

GORDIJNEN VOOR VAKANTIEHUISJES

Toe aan vakantie!!! Eindelijk, het kan weer een beetje. Wij zijn er thuis nog niet helemaal over uit, maar dit jaar in eigen land lijkt te winnen. Gelukkig zijn er een heleboel verborgen pareltjes in ons land, en we hebben nog lang niet alles gezien. 

Het boeken van een vakantiehuisje, studio, appartement of Bed & Breakfast in eigen land lijkt nog een redelijke uitdaging. Ik kan nooit zo goed kiezen.

Stacaravans en pipowagens worden omgetoverd tot paradijsjes.  Super leuk! Al die creatieve ondernemers en particulieren die hun tuinhuisje of aanbouw beschikbaar stellen voor gasten. Jonge ondernemers nemen complete vakantieparken over “Het Wylde pad”  om deze te transformeren naar hip en trendy vakantieresort. Of wat denk je van NPO Bed & Breakfast. Hilarisch, de welbekende gemiste haakjes en stopcontacten. "Precies de vraagprijs!" Hoe is het mogelijk? Wat toevallig. I love it!

Sprookjesachtige bouwsels ploppen soms letterlijk als paddenstoelen uit de grond. Of wat denk je van tiny houses, Mongoolse tenten (jurt's) en boomhutten.

Wist je dat er voor dit soort vakantiehuisjes regels zijn. Denk aan de brandveiligheids voorwaarden en normeringen. Wij zijn van origine een groothandel voor voering-en projectstoffen en hebben dus een enorme collectie projectstoffen in ons assortiment. Brandvertragende (ook wel vlamvertragend genoemd) gordijnstoffen. Deze voldoen aan alle Europese normeringen voor de brandveiligheid en zijn uitvoerig getest. Indien gewenst leveren we certificaten bij voor de brandweer, verzekeringen en andere eventuele officiële instanties.

In de jaren ’80 kwam de merknaam Trevira CS voor het eerst met een blijvend, vlamvertragende  FR (FlameRetardent) stof. Technisch, maar het komt erop neer dat het veel langer duurt voordat het gordijn vlam vat.

En dit kan het verschil betekenen voor een grote uitslaande brand of meer tijd om weg te komen en/of de brand tijdig te blussen. De vezel van de stoffen is dusdanig bewerkt, dat het in tegenstelling tot een brandvertragend impregneermiddel/coating ook na het wassen de vlamvertragende functie blijft behouden.

Trevira is niet meer het enige merk, wat deze stoffen levert, maar er zijn Inmiddels ontzettend veel stoffen FlameRetardent. Deze geven wij aan met FR achter de stofnamen, maar je kunt ook selecteren op deze eigenschap.

(Voor alle bronnen en heerlijke vakantiesfeertjes check onze Pinterestpagina)

 

Een nieuwe "hotel chique" en veilige make-over nodig voor een onweerstaanbare vakantiebeleving?

(of is het hotel sjiek?)

 

Brandvertragende gordijnen voor hotels en suites 

Brandvertragende inbetweens en vitrages voor appartementen of luxe vakantievilla's 

Brandvertragende slaapkamergordijnen voor vakantieparken en vakantiehuisjes 

 

Benieuwd?

Zo snel kan het gaan

https://www.youtube.com/watch?v=WdPtbgSbP5Y

 "Man, man! Dit wil je nooit meemaken en gun je niemand. Wat beangstigend!"

 

Liefs,

ENJOY YOUR SUMMER

(Stuur ons een email, wanneer jij een zakelijke klant bent)

 WhatsApp
Bestelhulp