Dikke winter gordijnen

Dikke winter gordijnen

De zomer is voorbij, de herfst is begonnen, en de winter staat voor de deur. Voor de een het meest leuke seizoen, en voor de ander wat minder. Je bent er fan van of je bent het niet. Ik persoonlijk ben niet zo’n fan van de winter. Het is mij veel te koud, en soms ook te glad. De klok is recent weer een uur terug gezet, de wintertijd is officieel begonnen. Dit heeft zo z’n voor- en nadelen. Een voordeel hiervan is het uurtje langer slapen. Maar wat voor veel mensen een nadeel is: in het donker vertrekken, en in het donker weer thuis komen van het werk.

 

Winter veranderingen

Zodra het winter wordt veranderen er natuurlijk een aantal dingen voor je. Het weer slaat om, van 30+ graden naar dikke winterjassen met -3 graden. Van het zonnetje in combinatie met weinig wind ga je ineens naar regen en harde wind, of zelfs sneeuw en ijzel. Dit kan het zelfs nog gevaarlijk maken op straat.

Niet alleen het weer verandert, maar bijvoorbeeld ook de gewoontes. In de zomer blijf je over het algemeen in de avonden langer buiten zitten omdat het ’s avonds nog lekker qua temperatuur is. Ook BBQ je wellicht in de zomer vaak, gezellig met je partner/ het gezin, maar misschien ook wel met de hele familie of juist een groep vrienden. In de winter ruil je dit prachtige buitenleven in voor het binnenleven. Heerlijke lange avonden sfeervol bankhangen met dekentjes, haardjes, kaarsjes, warme thee of een goed glas wijn.

 

 

Warm and cozy

Wat ik dan wel weer het leuke aan de winter vind, is dat je het interieur zo gezellig en sfeervol kan inrichten. Je kunt op pad voor nieuwe accessoires en het gehele interieur ombouwen. Denk bijvoorbeeld aan kaarsjes, lantaarntjes en andere accessoires.

Heb je buiten bovengenoemde accessoires om ook wel eens gedacht aan lekker zachte plaids voor op de bank, of mooie zachte sierkussens? En wat dacht je van de gordijnen?! Ik word alweer enthousiast als ik er aan denk. Mooie dikke kwaliteit gordijnen, bijvoorbeeld een velours gordijn. Of juist onze knuffelige teddystof de Beau? Of ga je voor een mooie dikke kwaliteit, maar wat robuuster zoals onze Bouclé? Er is zoveel keuze, je kan het zo gek niet bedenken!

Je kunt bij ons zelfs de gordijnen combineren met prachtige sierkussens. In dezelfde stof, of juist een geheel andere stof. Juist om het gewaagd te maken. Hoe geweldig is dat, helemaal naar eigen smaak!

 

 

Feestdagen

Wintertijd betekent ook tijd voor de feestdagen! December, de maand met de gezelligheid. Families die bij elkaar komen/ vrienden die bij elkaar komen, of juist lekker knus met het gezin. Het kan en mag allemaal tijdens de feestdagen. Denk aan Sinterklaas, Kerstmis en niet te vergeten Oud en Nieuw (oftewel Nieuwjaar). De kerstboom weer in huis, samen met alle andere shiny, vrolijke en gezellige decoratie.

De tijd om het huis super sfeervol en warm in te richten. Ben jij er al klaar voor? Ik wel! Ben je nog op zoek naar dikke, warme winter gordijnen? Neem een kijkje in onze webshop en bestel jouw gratis proefstalen, om de stoffen goed thuis te kunnen bekijken. Heb je een keuze kunnen maken? Bestel ze heel eenvoudig bij ons in de webshop en ontvang je op maat gemaakt, hang klaar binnen 1-3 weken thuis. Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een Whatsappje of mailtje.WhatsApp
Bestelhulp